ΝΕΑ
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα voucher βιβλίων της ΔΥΠΑ
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΑπό σήμερα Τετάρτη 6 Αυγούστου στις 11:00, ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων στο πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων 2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Τρίτη 19 Αυγούστου στις 23:59.
Credits: Tom Hermans / Unsplash
Monopoli Team
06.08.2025
A
A
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣκοπός του προγράμματος είναι η πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και η στήριξη των επιχειρήσεων στον χώρο του βιβλίου. Συνολικά θα εκδοθούν 150.000 επιταγές αξίας 25 ευρώ η καθεμία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με προϋπολογισμό 3.750.000 ευρώ. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την 01.09.2025 έως τις 31.12.2025.
Με την επιταγή, που έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι θα μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 10% όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του Μητρώου Παρόχων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈως 1.000€ βοήθημα για τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες12.09.2018
Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι:
- εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- εργαζόμενοι ασφαλισμένοι λόγω εξαρτημένης σχέσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου στον e-EΦΚΑ στην επαγγελματική τους κατηγορία με εισφορές υπέρ του κλάδου ανεργίας της ΔΥΠΑ, οποτεδήποτε στο χρονικό διάστημα από 01.01.2024 έως την προηγουμένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ψηφιακό Μητρώο της ΔΥΠΑ με συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας τουλάχιστον 3 μηνών κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, οι οποίοι έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, αν είναι άγαμοι, έως 24.000 ευρώ, αν είναι έγγαμοι, προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ για κάθε τέκνο, ή έως 29.000 ευρώ, αν είναι μονογονείς, προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ για κάθε τέκνο μετά το πρώτο.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Ραφτάκος των λέξεων: Η παράσταση της Ομάδας Μικρός Νότος σε καλοκαιρινή περιοδεία
Δεν ήθελαν να πέσουν – προσπάθησαν να πετάξουν
Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Οι δωρεάν δράσεις που αξίζει να βάλεις στο πρόγραμμα
Yann Marussich: Ο ριζοσπαστικός καλλιτέχνης που φέρνει στην Αθήνα τo τελετουργικό «AGOKWA»
SNF Nostos 2026: Αυτό είναι το πολιτιστικό πρόγραμμα της φετινής, επετειακής διοργάνωσης
Γιορτή στη Φειδίου, πάρτι, διαδραστικές εμπειρίες: Τι φέρνει το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων δωρεάν αυτό το ΣΚ
Maria La Callas: Τα κοστούμια της ταινίας του Pablo Larraín σε μια έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη
Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Ραντεβού στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ για συναρπαστικές δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη»: Το μήνυμα της Tilda Swinton πριν ανοίξει η έκθεσή της στο Onassis Ready (vid)
Eurovision 2026: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί ο Akylas με το Ferto;