MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
25
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Στο Τσακ!: Η κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά

Μετά από μία πετυχημένη πρώτη σεζόν, η ξεκαρδιστική και άκρως επίκαιρη κωμωδία «Στο Τσακ», της Δήμητρας Παπαδοπούλου, επιστρέφει για δεύτερη θεατρική σεζόν, με ανανεωμένο θίασο, στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα.

Monopoli Team

Πρόκειται για μια σύγχρονη φάρσα – ένα από τα πιο απαιτητικά είδη κωμωδίας – που μέσα από καυστικό χιούμορ, απρόοπτες καταστάσεις και απολαυστικούς χαρακτήρες, αγγίζει τις ανθρώπινες σχέσεις και τον αγώνα της καθημερινότητας στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, με τη χαρακτηριστική της ματιά και τη μοναδική της ικανότητα να αποτυπώνει με χιούμορ οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας, μετατρέπει το προσωπικό σε συλλογικό και προσφέρει στο κοινό μία απολαυστική θεατρική εμπειρία, όπου το γέλιο γίνεται λύτρωση.

Μια παράσταση που θα κάνει το κοινό να γελάσει μέχρι δακρύων, να αναγνωρίσει τον εαυτό του και – γιατί όχι – να δει αλλιώς όσα τον απασχολούν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιάννης Μπέζος ανεβάζει τον «Οθέλλο» με Δαδακαρίδη και Σαράντη12.09.2018

Υπόθεση του έργου:

Εκδοτικός οίκος Σεβαστού – Κούκου. Ο Απόστολος Σεβαστός ετοιμάζεται για ένα δείπνο στις οκτώ με τη σύζυγο του Βασιλική Σεβαστού και κάποιους εκδότες. Ο Τόνυ Κούκος πείθει τον συνέταιρο και φίλο του Απόστολο να του δανείσει το σπίτι του, όσο θα λείπει, για να βρεθεί με την παράνομη σχέση του. Λίγο πριν, η Βασιλική έχει αναγκαστεί να παραχωρήσει το σπίτι στη φίλη της και σύζυγο του Τόνυ, Μαίρη Κούκου, για την πρώτη δια ζώσης γνωριμία με νεαρό μέσα από γνωστή εφαρμογή γνωριμιών. Ο διακοσμητής του σπιτιού Τζέρυ, λίγο πριν ολοκληρώσει την ανακαίνιση του σπιτιού, και η οικονόμος Γκρέτα έρχονται να συμβάλουν και εκείνοι με το δικό τους ύποπτο τρόπο στη διατάραξη της ισορροπίας του.

Όλα καταρρέουν όταν λίγο πριν τις οκτώ – στο τσακ – εμφανίζεται απρόσκλητη η Μαργαρίτα Τσαμασφίρα Φουξ, η συντηρητική και επιτυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Χωράει κάποιος στο ντουλάπι ενός μπάνιου; Ταιριάζει το ροδακινί με το ακαζού; Πετυχαίνουν τα ραντεβού από το tinder; Πόσες χιλιάδες ευρώ απέδωσε το «Πιπι το παπί μου;». Τι συμβαίνει με την Alpha Bank; Ο Τζέρυ είναι γκέυ ή στρέιτ; Ατέλειωτα ερωτήματα και ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις – στο τσακ – λίγο πριν τη καταστροφή!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο Τσακ!
της Δήμητρας Παπαδοπούλου
Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης
2ος χρόνος
2025-2026

Συντελεστές

Ελεύθερη προσαρμογή και καλλιτεχνική επιμέλεια: Δήμητρα Παπαδοπούλου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λύρας

Φωτογραφίες: Χάρης Γερμανίδης

Επικοινωνία – Γραφείο Τύπου παράστασης: Μαρκέλλα Καζαμία

Social Media – Διαφήμιση: Renegade Media

Παραγωγή: Marosssoulis Productions

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολάκης, Τόνυ Δημητρίου, Ματίνα Νικολάου, Χάρης Χιώτης, Σύλβια Δεληκούρα, Ιλιάνα ΓαΪτάνη, Λάζαρος Βασιλείου

Προπώληση: https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/sto-tsak-1/

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Οιδίπους: Nέα και τελευταία παράσταση στον Λυκαβηττό
Θεατρικά Νέα
O Ραφτάκος των λέξεων συνεχίζει το ταξίδι του το φθινόπωρο
Θεατρικά Νέα
170 Τετραγωνικά: Τελευταίες παραστάσεις στην Αττική
Art & Culture
Θεατρικές κωμωδίες: 8 παραστάσεις που θα δούμε τον Σεπτέμβριο
Θεατρικά Νέα
Bella Ciao#31: Να (ξανα)γίνω μέρος του συλλογικού βιώματος
Θεατρικά Νέα
Η Ηλέκτρα του Δημήτρη Τάρλοου για μια μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο
Θεατρικά Νέα
Έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες: Η Ρένη Πιττακή επιστρέφει σε έναν ρόλο που την καθόρισε
Θεατρικά Νέα
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ελένη Καρπέτα
Θεατρικά Νέα
Μια νέα «Έντα» με την Έλενα Τοπαλίδου τη νέα σεζόν στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
Θεατρικά Νέα
Ορέστεια: Η παράσταση του Θεόδωρου Τερζόπουλου επιστρέφει στην Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
Όσα παίρνει ο άνεμος: Η παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Εκδηλώσεις
Hounds of Madness: Μια παράστασης της ομάδας Σύγχρονου Χορού Πρόσχημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών