MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
15
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Πλεκτά στη Ντουλάπα, του Κωνσταντίνου Ευστρατίου στο Θέατρο Τέχνης

Το νέο έργο του Κωνσταντίνου Ευστρατίου, Πλεκτά στη Ντουλάπα», μια τρυφερή και απρόβλεπτη κωμωδία για το φύλο, τη μνήμη και την απελευθερωτική δύναμη της αγάπης, έρχεται στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.

Monopoli Team

Η «Άνοιξη του ελληνικού έργου» στο Θέατρο Τέχνης ολοκληρώνεται με το νέο ελληνικό έργο του Κωνσταντίνου Ευστρατίου «Πλεκτά στη Ντουλάπα». Μια τρυφερή και απρόβλεπτη κωμωδία για το φύλο, τη μνήμη και την απελευθερωτική δύναμη της αγάπης. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου και θα παρουσιαστεί για 8 μόνο παραστάσεις στη ιστορική σκηνή του Υπογείου.

Λίγα λόγια για το έργο

Με αφετηρία αληθινά γεγονότα, το κείμενο ξεδιπλώνει ένα καλά κρυμμένο μυστικό ανάμεσα σε δύο θυληκότητες, που έρχεται στο φως και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή ενός ερημωμένου ελληνικού χωριού. Πρόκειται για μια συγκινητική κωμωδία για το πώς το παρελθόν διασταυρώνεται αναπάντεχα με το παρόν, για το πώς γεννιέται η αγάπη και η αποδοχή όταν αφήνουμε πίσω τα στερεότυπα.

Με χιούμορ, ευαισθησία και αμεσότητα το έργο ανοίγει διάλογο για τη διαφορετικότητα, το φύλο, τις προκαταλήψεις, τη σημασία της ενσυναίσθησης          και της ελευθερίας στην έκφραση της ταυτότητας.

Η παράσταση φέρνει στη σκηνή του Υπογείου για πρώτη φορά μετά την αποφοίτησή της από το Θεάτρο Τέχνης Καρόλου Κουν την Μαριάννα Τουμασάτου μαζί με την Χράζα, μία από τις πιο ξεχωριστές drag περσόνες της ελληνικής σκηνής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Τέχνης: Τέσσερα νέα ελληνικά έργα και άλλες δράσεις στο πλαίσιο της «Άνοιξης ελληνικού έργου»12.09.2018

Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε στη «μικρού μήκους» εκδοχή του στο φεστιβάλ σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας του Θεάτρου Τέχνης «Δραματουργία Τώρα» τον Μάιο 2024 και ξεχώρισε για τη θεματολογία και την αυθεντική του φωνή. Αυτή είναι η νέα, ολοκληρωμένη του μορφή που γράφτηκε μετά από ανάθεση του Θεάτρου Τέχνης στον απόφοιτο της Δραματικής του Σχολής, ηθοποιό-μουσικό-σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ευστρατίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Ευστρατίου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ευστρατίου

Σκηνικά: Δημήτρης Αλεξανδρής
Κοστούμια: Φίλιππος Μίσσας
Μουσική: Δημήτρης Παγώνης
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Πολιτάκης
Χορογραφία: Τίλα Καρεόλα

Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Χράζα

Τιμές Εισιτηρίων: Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή: 15 Ευρώ (ενιαία τιμή), 5 Ευρώ (Ατέλεια), Σάββατο-Κυριακή: 18 Ευρώ (ενιαία τιμή), 5 Ευρώ (Ατέλεια)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 30 Μαΐου έως 8 Ιουνίου 2025
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com
Παραστάσεις: Παρασκευή 30/5 – 21:00, Σάββατο 31/5 – 21:00, Δευτέρα 2/6 – 21:00, Τρίτη 3/6 – 21:00, Τετάρτη 4/6 – 21:00, Παρασκευή 6/6 – 21:00, Σάββατο 7/6 – 20:00, Κυριακή 8/6 – 21:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Δημήτρης Τσιγκριμάνης
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/plekta-sti-ntoulapa
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Τέχνης - Υπόγειο, Πεσμαζόγλου 5. Τηλ. 210.3228706- 210.3222760. Ε: [email protected] | https://www.theatro-technis.gr/
Φωτογραφίες: Ειρηναίος Μπαριτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
  • Αθήνα
Κέντρο
Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν – Υπόγειο
Απο 30/05/2025 εως 08/06/2025
Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα
Δευτέρα: 21:00(2/6)
Τρίτη: 21:00(3/6)
Τετάρτη: 21:00(4/6)
Παρασκευή: 21:00(30/5), 21:00(6/6)
Σάββατο: 21:00
Κυριακή: 21:00(8/6)
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ