Σπύρος Γραμμένος Τρίο στον Σταυρό του Νότου Club
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟ Σπύρος Γραμμένος επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Club, με τους μουσικούς του συνοδοιπόρους.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ Σπύρος Γραμμένος αφήνει το… μισό του πρόγραμμα στο σπίτι. Για ένα βράδυ, το Σάββατο 10 Μαΐου, στον Σταυρό του Νότου club, χωρίς συγκινήσεις και βουρκωμένα μάτια.
Μόνο γέλια, ιστορίες, τραγούδια και μια παρέα που στο τέλος θα μπορεί να πάει να φάει κάτι χωρίς να της κάτσει στο στομάχι.
Ο Σπύρος θυμάται και μας θυμίζει τα πρώτα του κομμάτια, διαλέγει και τραγούδια άλλων, παλαιότερων και αγαπημένων του, που ίσως θα ήθελε να είχε γράψει εκείνος.
Μια βραδιά ελαφριά, αλλά όχι ελαφρόμυαλη. Ανοιξιάτικη.
Μαζί του οι μουσικοί Χρήστος Καλκάνης στο κλαρινέτο και τα πλήκτρα και Χάρης Παρασκευάς στα τύμπανα. Και οι δύο θα έχουν μπροστά τους μικρόφωνο.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google