MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
01
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Οι ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Τζακ Νίκολσον, Τιμ Μπάρτον, κοινωνικά δράματα, περιπέτειες και κομεντί – όσα αξίζει να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο 08-09/02 στην τηλεόρασή σας.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

127 Ώρες στο COSMOTE CINEMA OSCARS, Σάββατο 8/2 στις 22:30

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ, Παίζουν: Τζέιμς Φράνκο, Κέιτ Μάρα, Άμπερ Τάμπλιν

Ένας ριψοκίνδυνος ορειβάτης παγιδεύεται σε ένα από τα φαράγγια της Γιούτα. Μην έχοντας ενημερώσει κανέναν για το πού βρίσκεται και ανίκανος να καλέσει βοήθεια, φτάνει στα άκρα για να επιβιώσει. Η ταινία προτάθηκε για 6 Όσκαρ.

Ο Εχθρός μου στην ΕΡΤ3, Σάββατο 8/2 στις 22:30

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Παίζουν: Mανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Ζορμπά, Γιώργος Γάλλος, Αντώνης Καρυστινός, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αριάδνη Καβαλιέρου, Ηλίας Μουλάς, Βεσέλα Καζάκοβα, Τιούντορ Τσιρίλα 

Ο 50άχρονος Κώστας Στασινός, ιδιοκτήτης γεωπονικού καταστήματος, zει μια ήσυχη ζωή με τη γυναίκα του Ράνια, τον 18χρονο γιο του Ανδρέα, τη 14χρονη κόρη του Λουίζα και τη συλλογή του με βινύλια. Προοδευτικός και αμετανόητα ιδεολόγος από τα φοιτητικά του χρόνια, προσπαθεί να εμφυσήσει στα παιδιά του τις αξίες με τις οποίες ανδρώθηκε. Η λεηλασία του σπιτιού του από μια συμμορία και ο βιασμός της κόρης του, θα ανατρέψουν ολοκληρωτικά την οικογενειακή ηρεμία, φέρνοντας βίαια στην καθημερινότητά της το παλιό κυνηγετικό όπλο του πατέρα του. Η ιστορία ενός ηθικά διαλυμένου άνδρα, που ήταν το στήριγμα της οικογένειάς του και του αγώνα του να επαναφέρει τη ζωή τους σε κάποια ισορροπία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μεγαλειώδης μπρουταλισμός12.09.2018

Ο Μύθος του Ακέφαλου Καβαλάρη (Sleepy Hollow) στο COSMOTE CINEMA OSCARS, Κυριακή 9/2 στις 20:40

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον, Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Κριστίνα Ρίτσι, Μιράντα Ρίτσαρντσον

Ένας εκκεντρικός ντετέκτιβ φτάνει σε μια απομονωμένη πόλη για να εξιχνιάσει μια σειρά αποκεφαλισμών. Αν κι οι κάτοικοι κατηγορούν το φάντασμα του Ακέφαλου Καβαλάρη, ο ορθολογιστής αστυνόμος έχει άλλη άποψη.

Καλύτερα Δε Γίνεται στο MEGA, Σάββατο 8/2 στις 23:50

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπρουκς, Παίζουν: Τζακ Νίκολσον, Έλεν Χαντ, Γκρεγκ Κινίαρ, Κούμπα Γκούντιγκ

Ένας ανυπόφορος άνθρωπος, ο οποίος αγνοεί την έννοια της ανθρώπινης επαφής, αναγκάζεται να συζήσει για λίγες μέρες με τον σκύλο του ομοφυλόφιλου γείτονά του και συγκινείται από το δράμα της αγαπημένης του σερβιτόρας, ίσως του μοναδικού ανθρώπου που συμπαθεί. Η σχέση του με τους δύο αυτούς ανθρώπους – οι μόνοι που μπορούν να τον ανεχτούν – θα τον κάνει να αντιληφθεί την πραγματική σημασία της ζωής και να τον μετατρέψει από ένα απάνθρωπο τέρας σ’ έναν αξιολάτρευτο άνθρωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί αξίζει να δεις το “The Brutalist” στην μεγάλη οθόνη;12.09.2018

Η Διάσωση (The Martian) στον ΑΝΤ1, Κυριακή 9/2 στη 1:30

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ, Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσαστέιν, Κρίστεν Ουίγκ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια, Τζεφ Ντάνιελς, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, Ντόναλντ Γκλόβερ, Σον Μπιν, Σεμπάστιαν Σταν, Άλεξ Χένι, Μακένζι Ντέιβις

Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στον Άρη του επανδρωμένου διαστημικού σκάφους Ares III, μια ισχυρή καταιγίδα εξαπολύεται, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι δέχεται χτύπημα από έναν δορυφόρο και το υπόλοιπο πλήρωμα τον θεωρεί νεκρό του αποφασίζουν να φύγουν. Ωστόσο, έχει επιβιώσει, αλλά είναι μόνος και με λίγους πόρους στον πλανήτη. Με πολύ λίγα μέσα, πρέπει να καταφύγει στις γνώσεις του, στην αίσθηση του χιούμορ και στο ένστικτο της επιβίωσης για να επιβιώσει και να επικοινωνήσει με τη Γη, περιμένοντας τους να διασώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS HD: To pop-up κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει με 83 ταινίες12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές
Cine News
258 ταινίες μέσα σε 11 μέρες: Ο δικός μας οδηγός επιβίωσης για το 67ο ΦΚΘ
Cine News
Ετεροτοπία: Ένα νέο φεστιβάλ οπτικοακουστικών και παραστατικών τεχνών στο Newman cinema
Cine News
28η Οκτωβρίου: 10 ταινίες και ντοκιμαντέρ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που αξίζει να δεις σήμερα
Cine News
«Isabel»: Μια πρόποση στα όνειρα που δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο
Cine News
Ξανασταυρώνεται: Η τολμηρή κινηματογραφική αλληγορία του Θοδωρή Παπαδουλάκη απέκτησε trailer και αφίσα
Cine News
Το Magenta History τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με ολοήμερο αφιέρωμα
Cine News
Afterimages: Ελληνοπολωνικές προβολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανασύρουν ιστορίες από τα αρχεία