MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

COSMOTE CINEMA OSCARS HD: To pop-up κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει με 83 ταινίες

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, τρεις ταινίες back-2-back – ανάμεσα τους και το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – αλλά και η 97η τελετή απονομής των βραβείων OSCARS ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η 97η τελετή απονομής των βραβείων OSCARS® πλησιάζει και η COSMOTE TV μας βάζει στο κλίμα του κορυφαίου κινηματογραφικού θεσμού, φέρνοντας για 8η συνεχή χρονιά το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 3 Μαρτίου το κανάλι θα φιλοξενήσει συνολικά 83 ταινίες, που έχουν διεκδικήσει ή κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, ενώ θα προβάλει σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και την τελετή απονομής (Κυριακή 2/3, 2.00 – ξημερώματα Δευτέρας 3/3). Αμέσως μετά την προβολή τους στο κανάλι, επιλεγμένες ταινίες θα είναι διαθέσιμες on demand, μέσα από τον κατάλογο «OSCARS® Collection».

Ο απόλυτος οσκαρικός προορισμός

Με 3 ταινίες back-2-back καθημερινά, το COSMOTE CINEMA OSCARS HD φέρνει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα, την βραβευμένη με 4 Όσκαρ ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things» (Κυριακή 2/3, 21.00), με την περσινή νικήτρια του Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου Έμα Στόουν, καθώς και το επίσης οσκαρικό «The Favourite» (Κυριακή 23/2, 22.30) του κορυφαίου Έλληνα σκηνοθέτη. Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, «Το Αγόρι και ο Ερωδιός», που απέσπασε πέρσι το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και έρχεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα (Κυριακή 2/3, 18.45), το βραβευμένο με 4 Όσκαρ «The Grand Budapest Hotel» με τους Τζουντ Λο, Ρέιφ Φάινς και Έιντριεν Μπρόντι (Τετάρτη 19/02, 22.30), το δράμα «The Help» με την Έμα Στόουν (Τρίτη 18/2, 22.30), τη βιογραφία του Έλτον Τζον «Rocketman» (Πέμπτη 13/2, 22.30), καθώς και το blockbuster «Mission: Impossible – Dead Reckoning» με τον Τομ Κρουζ (Σάββατο 8/2, 17.45).

Στο pop-up κανάλι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ταινίες που άφησαν το στίγμα τους στα 80’s, 90’s και 00’s. Μερικοί από τους τίτλους που ξεχωρίζουν είναι: «Pulp Fiction» (Παρασκευή 7/2, 19.55), «Saving Private Ryan» (Τετάρτη 12/2, 22.30), «Sideways» ( Πέμπτη 20/2, 18.20), «The Piano» (Δευτέρα 24/2, 20.25), «Good Will Hunting» (Τετάρτη 26/2, 20.20), «Pretty Woman» (Πέμπτη 27/2, 18.45) και «My Left Foot» (Πέμπτη 27/2, 20.45).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μια οσκαρική γάτα που μας έκλεψε την καρδιά12.09.2018

Από το πρόγραμμα του καναλιού δε λείπουν και παλιότεροι κλασσικοί τίτλοι που έγραψαν τη δική τους ιστορία και καθόρισαν σημαντικά την πορεία του κινηματογράφου, όπως το «The Rose Tattoo» με την Άννα Μανιάνι (Κυριακή 2/3, 16.45), το «Roman Holiday» με την Όντρεϊ Χέπμπορν (Σάββατο 1/3, 18.35), το «Barefoot in the Park» με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα (Σάββατο 1/3, 20.35), καθώς και «Ο Πεταλούδας» (Σάββατο 15/2 22.30) με τον Στιβ Μακ Κουίν.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα απολαύσουν στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD και συναρπαστικά αφιερώματα. Την Τρίτη 25/2, «άρωμα γυναίκας» θα φέρει στο κανάλι το αφιέρωμα «Women’s Choice», με τις ταινίες «Malena» (18.50), «Amelie» (20.25) και «La Vie En Rose» (22.30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Το «1923» με Χάρισον Φορντ – Έλεν Μίρεν και «Yellowjackets» επιστρέφουν τον Φεβρουάριο12.09.2018

Επιπλέον, η Παρασκευή 28/2 είναι αφιερωμένη στον πολυβραβευμένο «Νονό» («The Godfather»), καθώς θα προβληθούν back-2-back το πρώτο (16.15) και το δεύτερο μέρος (19.10) της τριλογίας, αλλά και η νέα εκδοχή του «Νονού 3», «The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone» (22.30).

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
Cine News
Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια για 3η χρονιά στο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές
Cine News
258 ταινίες μέσα σε 11 μέρες: Ο δικός μας οδηγός επιβίωσης για το 67ο ΦΚΘ