MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
04
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Good Job Nicky: «Είμαι σε μια φάση που έχω αλλάξει, έχω βρει πάλι τον Νικόλα με έναν τρόπο» (vid)

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», ο Good Job Nicky, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αλλαγή στην εμφάνισή του, τη Eurovision, αλλά και τους γονείς του.

Monopoli Team

«Είμαι σε μια φάση που έχω αλλάξει και χαίρομαι. Έχω βρει πάλι τον Νικόλα με έναν τρόπο. Αποφάσισα να τα διαγράψω όλα και την επόμενη μέρα αποφάσισα να ξυρίσω και τα μαλλιά μου. Το “good job Nicky” το λέω συνέχεια στον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό. Με έχει πιάσει λίγο μια εσωστρέφεια. Με ακούω αυτόν τον καιρό και είμαι, όμως, πιο χαρούμενος», είπε αρχικά ο Good Job Nicky, ο οποίος μάλιστα, παραδέχτηκε πως έχει σκεφτεί να αλλάξει και το όνομά του.

«Επιδιώκω να πηγαίνω συχνά στην Πάρο, αν και φέτος δεν νομίζω πως θα πάω και για πάρα πολύ, δυστυχώς. Πάντα μου λείπει το νησί και η οικογένειά μου, που είναι όλοι εκεί. Θα το σκεφτόμουν να μείνω μόνιμα στο νησί, αλλά όταν νιώσω ότι μου αξίζει. Δεν είναι ο καιρός τώρα», είπε στη συνέχεια.

«Μου αρέσει η ζωή που κάνει η μητέρα μου πια, έχει βρει την υγειά της κι έχει ηρεμήσει. Έχω γράψει δύο τραγούδια για τη μητέρα μου που δεν έχουν κυκλοφορήσει, ένα για τα γενέθλιά της κι ένα για να της ζητήσω συγγνώμη. Όταν κοιτάω τη μητέρα μου νιώθω μια ελευθερία. Ο πατέρας μου είναι ερμηνευτής, δεν είναι τραγουδιστής. Συγκινούμαι συχνά όταν τον ακούω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGood Job Nicky: «Η μουσική είναι ευθύνη, την παίρνω πολύ σοβαρά» (vid)12.09.2018

Κλείνοντας, ο Good Job Nicky ανέφερε: «Είμαι αρκετά ανταγωνιστικός για να σου πω ότι δεν θέλω να πάω στη Eurovision. Σε προσωπικό επίπεδο με φαντάζομαι νικητή. Πάντως, το τραγούδι το έχουμε. Θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό, σιγανά και ταπεινά».

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Λάκης Λαζόπουλος: «Ό,τι βλέπουν ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο να γελάσει, το απαγορεύουν» (vid)
ShowBiz
Vogue World 2025: Ο κινηματογράφος συνάντησε τη μόδα σε μια λαμπερή βραδιά
ShowBiz
Melanie Ward: Ο κόσμος της μόδας αποχαιρετά τη θρυλική στυλίστρια και fashion editor
ShowBiz
Αφροδίτη Παναγιωτάκου: «Δεν πιστεύω ότι τρίζουν τα κόκκαλα του Ωνάση» (vid)
ShowBiz
The Life of a Showgirl: Η Τέιλορ Σουίφτ επηρεάζει και πάλι τα fashion trends
ShowBiz
Μαρία Κίτσου: “Αυτό που μας λείπει είναι η ενσυναίσθηση” (vid)
ShowBiz
Γιάννης Μπέζος: «Το κοινό δεν θέλει να καταναλώσει ανόητα πράγματα – Έχει απαιτήσεις»
ShowBiz
Πέθανε η σπουδαία πρωτευοντολόγος Τζέιν Γκούντολ
ShowBiz
Giorgio Armani: Αποχαιρετιστήριο show στο Μιλάνο
Cine News
Έφυγε από τη ζωή στα 87 της η Κλαούντια Καρντινάλε
ShowBiz
Ο Πύρρος Δήμας πούλησε την ολυμπιακή δάδα σε δημοπρασία – Η αντίδραση της ΕΟΕ
ShowBiz
Μαρία Κίτσου: «Πρέπει να μιλήσουμε επιτέλους για την παιδική κακοποίηση» (vid)