MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
24
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κατερίνα Λέχου: «Eπί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου» (vid)

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις φιλίες και τον κύκλο ανθρώπων που βρίσκονται γύρω της, ενώ αναφέρθηκε στην τρυφερότητα που δεν έλαβε από τη μητέρα της.

Φωτογραφία: Μαρία Χατζηαθανασιάδη
Monopoli Team

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Λέχου στην Αθηναϊδα Νέγκα και την εκπομπή “Καλύτερα Αργά”.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κύκλο της που στην πορεία της ζωής της ανανεώνεται συνεχώς, ενώ αποκάλυψε πως δεν θέλει να έχει μία κολλητή φίλη. «Δεν θέλω να έχω κολλητή φίλη, γιατί έχω την τάση να κάνω εξαρτητικές σχέσεις. Γενικά είναι κάτι που το έχω δουλέψει πολύ και δεν θέλω. Δεν θέλω να έχω αυτή την φίλη που την παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο. Έχω ανθρώπους που τους αισθάνομαι οικείους ψυχικά, αλλά δεν τους παίρνω συνέχεια τηλέφωνο. Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου και ο άλλος ζει μέσα από τη ζωή σου».

Εξηγώντας λίγο περισσότερο γιατί οι άνθρωποι τείνουμε να έχουμε τέτοιου είδους εξαρτητικές σχέσεις στη ζωή μας, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της: «Επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι έλειπε πάντα. Η μητέρα μου δεν ήταν τρυφερή, γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή. Δυστυχώς, οι άνθρωποι είμαστε μιμητικά όντα».

«Έκανα ψυχοθεραπεία για να τα συνειδητοποιήσω αυτά. Αποκαθηλώνεις τους γονείς, όμως πρέπει να τους επανατοποθετήσεις και έπειτα να τοποθετήσεις και τον εαυτό σου μέσα σε όλο αυτό. Μετά να προχωρήσεις. Θέλει βοήθεια, ειδικά μέσα σε αυτή τη δύνη που ζούμε σήμερα», είπε και χαρακτήρισε την ψυχοθεραπεία σαν ένα ταξίδι που δεν ξέρεις πότε θα επιστρέψεις. «Εγώ το είδα σαν πρόκληση». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙωάννα Τριανταφυλλίδου: Πάντα και παντού, οι γυναίκες κρινόμαστε πιο αυστηρά12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel