MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χρήστος Σπανός: «Δεν μου αρέσει που στο επάγγελμα του ηθοποιού δεν υπάρχει αξιοκρατία» (vid)

Ο Χρήστος Σπανός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για όσα δεν του αρέσουν στο επάγγελμα του ηθοποιού, για τη συνεργασία με την κόρη του Μαρίνα Σπανού αλλά και για το περιστατικό που τον μπέρδεψαν με τον Πάνο Βλάχο.

Monopoli Team

Το επάγγελμα του ηθοποιού

Για το επάγγελμα του ηθοποιού που έχει επιλέξει να ακολουθήσει στη ζωή του, για τις ωραίες αλλά και τις πιο «κακές» στιγμές του, μίλησε ο Χρήστος Σπανός στο «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν. «Πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ για να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Εγώ στην αρχή έλεγα πως θέλω να γίνω δικηγόρος, μου άρεσε η νομική αλλά μετά είδα πως έχει κοινά στοιχεία με την υποκριτική. Και στα δύο έχεις κοινό από κάτω, προσπαθείς να πεις μια αλήθεια, να πείσεις κάποιους. Όταν τελικά είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός δεν τους άρεσε. Όταν δεν ξέρεις τη δουλειά είναι λογικό να φοβάσαι». 

«Στο επάγγελμά μου αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη θέση του, σε υποτιμά για να ανυψωθεί ο ίδιος και γενικά ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία. Βλέπεις ανθρώπους να κάθονται σε καρέκλες που δεν έχουν τα φόντα για να βρίσκονται σε αυτές. Όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα και έχεις τα φόντα δεν έχεις έπαρση». 

Η συνεργασία με την κόρη του Μαρίνα Σπανού

«Δεν μπορώ να μην είμαι δίπλα της. Όταν με χρειάζεται είμαι εκεί. Στην αρχή της συνεργασίας μας ήταν λίγο περίεργο γιατί εκείνη κυρίως δεν μπορούσε να διακρίνει αν αυτό που της λέω της το λέω ως πατέρας ή συνεργάτης. Για εμένα ήταν πιο εύκολο. Όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και το αντιλαμβάνεται. Αν και είμαστε και οι δύο πολύ εκρηκτικοί χαρακτήρες, μπορούμε να τσακωθούμε για ‘ψύλλου πήδημα’». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Σπανού: «Ξεκίνησα από τον δρόμο και δεν έχω δισκογραφική» (vid)12.09.2018

Το περιστατικό στην Επίδαυρο που τον μπέρδεψαν με τον Πάνο Βλάχο

«Μια χρονιά στην Επίδαυρο με το Εθνικό Θέατρο που έπαιζε ο Πάνος Βλάχος, είχα κατέβει κι εγώ γιατί η γυναίκα μου έκανε τη μουσική διδασκαλία. Όταν τελείωσε η παράσταση πήγαμε στα καμαρίνια. Ήρθαν τότε κάτι κυρίες και μου είπαν ‘συγχαρητήρια κύριε Βλάχο’. Τους είπα τότε ότι δεν ήμουν εγώ και τους έδειξα το καμαρίνι του Πάνου. Τους το χάλασα. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Μέχρι να φτάσω στο πάρκινγκ του θεάτρου δεχόμουν συγχαρητήρια και εκεί άρχισα να λέω ‘ευχαριστώ πολύ’. Πάνο μου να παίζεις ωραίους ρόλους να δέχομαι εγώ συγχαρητήρια», είπε αστειευόμενος.

Περισσότερα από ShowBiz