MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαρίνα Σάττι: Το look που είδαμε στις πρόβες για την Εurovision 2024

Ποιο fashion brand επέλεξε η εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής; Η fashion stylist Georgia Tal μιλά για το ιδιαίτερο look.

Monopoli Team

Τη Μεγάλη Δευτέρα το μεσημέρι, ένα 24ωρο μετά την αναχώρησή της από την Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του Malmö Arena. H εκπρόσωπος της χώρας μας στον 68o ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού πραγματοποίησε την πρώτη τεχνική πρόβα για τη Eurovision 2024.

H Eλλάδα διαγωνίζεται στον Β Ημιτελικό της Εurovision που θα δούμε live από την ΕΡΤ την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Η τραγουδίστρια εκπροσωπεί τη χώρα μας με το πολυσυζητημένο «Ζάρι» και μαζί της στην ελληνική αποστολή βρίσκονται ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός και οι χορευτές Χουσείν Σετίντας, Γιασίν Αμέτογλου, Βασίλη Καραγιάννη, Ειρήνη Δαμιανίδου που την πλαισιώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Σάττι για “Ζάρι”: «Δεν ήθελα να ‘γυαλίσω’ τα πράγματα στο βίντεο κλιπ – Δεν είπα ποτέ τι είναι η Ελλάδα» (vid)12.09.2018

Αίσθηση έκανε η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή. Η τραγουδίστρια επέλεξε με τη βοήθεια της Ελληνίδας fashion stylist Georgia Tal ένα λευκό cropped τοπ με cut outs και ιδιαίτερη μεταλλιζέ φούστα balloon. Στον λαιμό επέλεξε ethic κοσμήματα με κόκκινες λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Περισσότερα από ShowBiz