MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
28
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Sketches From Life: Νέα συλλεκτική έκδοση με σχέδια του Δημήτρη Παπαϊωάννου

H πρώτη έκδοση του συλλεκτικού βιβλίου με τα σχέδια του Δημήτρη Παπαϊωάννου διατίθεται αποκλειστικά στο M Shop του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πριν την κυκλοφορία του στα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Sketches From Life
Monopoli Team

Pencil on paper and Ink on stage: Το φως και το σκοτάδι του σώματος δια χειρός Παπαϊωάννου. Όσο ο Δημήτρης Παπαϊωάννου θα καταδιώκει και θα καταδιώκεται, επί σκηνής, από το σώμα του πόθου στις – αστραπιαία sold out – πέντε τελευταίες παραστάσεις του ΙΝΚ, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εξασφάλισε, για ισάριθμες μέρες, την αποκλειστικότητα της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδια του, με τίτλο «Sketches From Life».

Οι εκδόσεις Nomas συνέλεξαν τα σχέδια εκ του φυσικού, που ο Δημήτρης Παπαϊωάννου δημιούργησε τα τρία τελευταία καλοκαίρια στην Ανάφη, και θα διαθέσουν το συλλεκτικό αυτό βιβλίο αποκλειστικά στο Μέγαρο πριν κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Ink του Δημήτρη Παπαϊωάννου επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής12.09.2018

Η πάμφωτη ματιά του ζωγράφου Παπαϊωάννου πάνω στα γυμνά σώματα που λιάζονται στο Κυκλαδίτικο νησί, σε μια “σκηνοθετημένη” από τον ίδιο έκδοση, είναι ο πλήρης αντίποδας της σκοτεινής παράστασης που ταξίδεψε τον κόσμο και επιστρέφει στο Μέγαρο απ’ όπου και ξεκίνησε. Το αισθησιακότερο καλωσόρισμα στο καλοκαίρι που έρχεται θα το βρείτε αποκλειστικά στο Μ Shop  – To Kατάστημα του Μεγάρου, από 22 έως 26 Απριλίου.

Ζητήστε το βιβλίο σας πριν εξαντληθεί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέγεθος: 20×28εκ
Σελίδες: 240

Η έκδοση είναι στα αγγλικά με  μεταφράσεις των κειμένων στα ελληνικά.

Ένθετο: Κόμικς. Ανατύπωση του έργου “Ανάφη’’ από το ιστορικό queer-punk fanzine, Κοντροσόλ στο Χάος, του 1987.

Τιμή: 35€

Περισσότερα από Βιβλία
Σχετικά Θέματα
Βιβλία
Ελλάδα στον αέρα: Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μάνου Τσότρα
Βιβλία
«Τσιγαμάκι»: Κυκλοφόρησε η πρώτη συλλογή διηγημάτων του Παύλου Μεθενίτη
Βιβλία
Το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025 στον Ούγγρο συγγραφέα Λάσλο Κρασναχορκάι
Βιβλία
«Τα βιβλιοπωλεία είναι παράπλευρα θύματα του αποκαλούμενου “τουριστικού θαύματος”»
Βιβλία
«Είναι φίλος μου»: Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του συγγραφέα Νίκου Χαρόπουλου
Βιβλία
Athens Art Book Fair 2025: Το φεστιβάλ καλλιτεχνικών εκδόσεων της Αθήνας επιστρέφει
Βιβλία
Εθνική Βιβλιοθήκη: Η Λέσχη ανάγνωσης για ενηλίκους τον Οκτώβριο διαδικτυακά και με φυσική παρουσία
Art & Culture
«Bookmorphs»: Ελληνοβρετανική συνάντηση εικαστικών βιβλίων στο Λονδίνο
Βιβλία
Από τα ράφια… στις προθήκες: Ξενάγηση για το ευρύ κοινό στην Εθνική Βιβλιοθήκη
Βιβλία
Ο Λουκάς και η Μελωδία της Ζωής: Το νέο παιδικό βιβλίο της Βίβης Τόγιαλου
Βιβλία
Η φωτογραφία και το παραμύθι μπορούν να θεραπεύσουν – Ένα νέο βιβλίο μάς δείχνει πώς
Βιβλία
53ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως: Με στόχο τη φιλαναγνωσία των παιδιών