MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Drunk Elephant: Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για την παρουσίαση της νέας Bora Barrier κρέμας

Tη νέα της κρέμα προσώπου Bora Barrier παρουσίασε η Drunk Elephant, σ’ ένα private dinner στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

| Φωτογραφίες: Panoulis Photography
Monopoli Team

Ξεχωριστοί καλεσμένοι, influencers και beauty experts έδωσαν το παρών και οι εκπρόσωποι της Drunk Elephant τους καλωσόρισαν σ’ έναν από τους ομορφότερους χώρους τέχνης και πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, η Ελέσα Καραμανλή, Retail Manager, μοιράστηκε με τους καλεσμένους τα μυστικά της επιτυχημένης σύνθεσης της νέας κρέμας προσώπου Bora Barrier.

Ελέσα Καραμανλή

Η νέα κρέμα προσώπου Bora Barrier, πρωταγωνίστρια της βραδιάς, ενθουσίασε τόσο με την ξεχωριστή και ιδιαίτερα ενισχυμένη σύνθεσή της, όσο και με τη funky συσκευασία της. Πρόκειται για μια βουτυρένια, εξαιρετικά πλούσια κρέμα λιπιδίων που καταπραΰνει ακόμα και την πολλή ξηρή, ευαίσθητη και εύθραυστη επιδερμίδα, διαποτίζοντας τη με ένα μείγμα λιπιδίων, κηραμιδίων, φυσικών μεταλλικών στοιχείων και ισχυρών αντιοξειδωτικών ενώσεων.

Οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξενάγηση στην μόνιμη συλλογή του μουσείου με θέμα την «Ομορφιά της Γυναίκας στην Αρχαιότητα», από την ιστορικό Βασιλική Ύβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνετε με την κρέμα προσώπου σας12.09.2018

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b