MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δεν τις βαριέσαι ποτέ: Οι 6 σειρές που όλοι βλέπουν ξανά και ξανά

Αν και όλοι έχουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές σειρές, υπάρχουν κάποιες που όσες φορές κι αν τις δεις, δεν τις χορταίνεις.

Monopoli Team

Στον κόσμο του streaming, έχει γίνει πιο εύκολο από ποτέ να παρακολουθήσει κανείς μερικές από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Ωστόσο, δεν έχουν όλες τους την ικανότητα να μας κάνουν να τις ξαναδούμε από την αρχή. Για να θεωρηθεί μια σειρά ικανή να μας κάνει να καθίσουμε στον καναπέ και να πατήσουμε το play για δεύτερη ή τρίτη φορά στο πρώτο της επεισόδιο, θα πρέπει να έχει ενδιαφέρον σενάριο, ιδιαίτερους χαρακτήρες, αλλά και συναρπαστική κινηματογράφηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι θα δούμε τον Απρίλιο στην COSMOTE TV; Νέες σειρές με Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Κρίστιαν Σλέιτερ, Ίντρις Έλμπα12.09.2018

Ποιες είναι, όμως, οι έξι σειρές που δεν βαριέται ποτέ το κοινό; Σύμφωνα με τη λίστα που έφτιαξε το Screenrant είναι οι παρακάτω:

Game Of Thrones (2011-2019)

Δράκοι, καταστροφές, ανατροπές και μπόλικο δράμα. Το Game of Thrones έγινε γρήγορα μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες στον κόσμο, με εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν κάθε σεζόν την εξέλιξη των αγαπημένων τους ηρώων. Η σειρά στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό σε θέματα οικογένειας, δικαιοσύνης και θέματα ηθικής, με πολλές ανατροπές στην πορεία.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b