MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Πέμπτη 11 Απριλίου

Παρουσιάσεις βιβλίων και ξεναγήσεις στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Photo by Unsplash
Monopoli Team

1. Μαρία Φαφαλιού – «Κορίτσια στο περιθώριο – Μαρτυρίες»: Παρουσίαση βιβλίου στη Βιβλιοθήκη Θεμάτων Ισότητας και Φύλου

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Κορίτσια στο περιθώριο – Μαρτυρίες» της Μαρίας Φαφαλιού στη Βιβλιοθήκη Θεμάτων Ισότητας και Φύλου. Το βιβλίο «Κορίτσια στο περιθώριο – Μαρτυρίες» της Μαρίας Φαφαλιού είναι ένα μωσαϊκό της κοινωνικής ιστορίας του τόπου μας στα τελευταία εκατό και πλέον χρόνια, μέσα από μαρτυρίες, φωτογραφίες, σκίτσα, ημερολόγια, αποκόμματα από εφημερίδες, επιστημονικά άρθρα, λογοτεχνικά κείμενα. Χαιρετισµό θα απευθύνει η Γενική Γραµµατέας Ισότητας και Ανθρωπίνων ∆ικαιωµάτων, Ζέφη ∆ηµαδάµα. Θα μιλήσουν οι: Γιώργος Μόσχος, πρώην Συνήγορος του Παιδιού, ∆ιευθυντής στο Πρόγραµµα Νεανικής Συμμετοχής της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων, Κλήµης Πυρουνάκης, Συντονιστής του ∆ικτύου Στήριξης Φυλακισµένων και Αποφυλακισµένων Γυναικών, Φωτεινή Μηλιώνη, ∆ιδάκτωρ Νοµικής, ∆ιευθύντρια του ΝΠΙ∆ Επάνοδος, Μαρία Φαφαλιού, Συγγραφέας, Κοινωνική Ψυχολόγος.
11/04, 18:30
Βιβλιοθήκη Θεµάτων Ισότητας και Φύλου – 3ος όροφος, Κρατίνου 9 & Αθηνάς (δίπλα στο ∆ηµαρχείο Αθήνας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStatus Update: Παναγιώτης Γαβρέλας, ηθοποιός12.09.2018

 2. Παρουσίαση βιβλίου “Αναγέννηση” στον Ιανό

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Πατάκη, διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χάρη Βλαβιανού, με τίτλο «Αναγέννηση». Για το βιβλίο «Αναγέννηση» θα μιλήσουν οι: Στέφανος Δασκαλάκης, ζωγράφος, Nίκος Καραπιδάκης, διευθυντής του περιοδικού «Νέα Εστία», Λίζυ Τσιριμώκου, ομότιμη καθηγήτρια του ΑΠΘ, συγγραφέας. Ποιήματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ακύλλας Καραζήσης.
11/04, 20:30
Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα

3. ΟΠΑΝΔΑ: Οι δωρεάν ξεναγήσεις στην Αθήνα συνεχίζονται και τον Απρίλιο

Συνεχίζονται τον Απρίλιο οι δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία της Αθήνας, ένας θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Αθήνας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνο με κράτηση θέσης εδώ. Την Πέμπτη 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Μουσείο Μπενάκη. Σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος μουσείου (Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας)
Ξεναγός: Νικόλαος Λιναρδάτος (έως 40 άτομα).
11/04, 17:30
Μουσείο Μπενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBackstage Stories με την Τζωρτζίνα Λιώση (video)12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b