MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με την Τζωρτζίνα Λιώση (video)

Ένα κορίτσι γεμάτο φως που σπούδασε Ψυχολογία και Εγκληματολογία για να κατανοήσει τον εαυτό της και που τελικά η ζωή την οδήγησε στον δρόμο της υποκριτικής, ποζάρει για το πρώτο ανοιξιάτικο Art Meets Fashion.

Με οδηγό στη ζωή της την ευγένεια αλλά και το χιούμορ, «μηχανισμούς» που τη βοηθούν να επιβιώνει καθημερινά, η Τζωρτζίνα Λιώση μοιάζει να ανήκει σε κάποιον μακρινό πλανήτη τελειότητας. Με ένα πρόσωπο και μάτια που χαμογελούν συνεχώς, με κινήσεις αέρινες, σε κάνουν να αναρωτιέσαι από τι είδους υλικά είναι πλασμένο αυτό το κορίτσι που αγαπά τόσο πολύ το θέατρο, την ποίηση, την φύση και τα ζώα.

Το ραντεβού μαζί της για το νέο Art Meets Fashion δόθηκε στον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης, ένα πραγματικό καταφύγιο – με ή χωρίς εισαγωγικά – μέσα στη φύση, που ίσως η ανοιχτωσιά του θυμίσει κάτι στη Τζωρτζίνα από το πολυαγαπημένο της Μάτι. Έτσι κι έγινε.

Δίπλα στη φύση και σε επαφή με τα άλογα και τις γάτες του μέρους, η Τζωρτζίνα πέτυχε αυτή την πολυπόθητη σύνδεση που επιδιώκει να κρατά ζωντανή γενικά στη ζωή της, δίνοντας αγάπη και φροντίδα σε κάθε ζωντανό πλάσμα εκεί έξω.

 

Τα ρούχα της φωτογράφισης είναι Marks & Spencer

Casual ρούχα με boho chic πινελιές

Με Marks & Spencer επιλογές σε ρούχα πέτυχε και αυτό το λίγο πιο μποέμ αισθητικής λουκ που «δένει» αρμονικά με τον χώρο, ενώ ταιριάζει στην ίδια απόλυτα. Αρκεί να ξέρει κανείς πως το μποέμ δεν έχει να κάνει μόνο με τη μόδα αλλά και με μια διαφοροποιημένη στάση ζωής, πιο κοντά στη φύση, στα ζώα, στην ελευθερία.

Τα ρούχα είναι ανάλαφρα και άνετα, δίνουν την αίσθηση πως «αγκαλιάζουν» το σώμα χωρίς να το σφίγγουν. Boho chic επιλογές από oversized γιλέκα και πόντσο σε γήινα χρώματα, πουκάμισα με έντονα, φουσκωτά μανίκια, τζιν παντελόνια, ολόσωμες φόρμες και φούστες σε αέρινη γραμμή, όλα σε απόλυτη αρμονία με το σώμα αλλά και το περιβάλλον γύρω.

Διαφορετικές υφές η μία πάνω στην άλλη, με έμπνευση από το στιλ που υιοθετούσαν παλιά οι νομάδες όταν ταξίδευαν και συνήθιζαν να φορούν τα ρούχα τους με αυτόν τρόπο για να κρατιούνται ζεστοί. Όλες οι επιλογές συνδυασμένες φυσικά είτε με ψηλές μπότες ιππασίας, είτε με χαμηλά μποτάκια για άνεση αλλά και περισσότερο στιλ!

Αξεσουάρ που απογειώνουν το look

Τα SWATCH ρολόγια, είτε από τη συλλογή BIOCERAMIC WHAT IF? με το τετράγωνο καντράν, το ενσωματωμένο λουράκι βιολογικής προέλευσης και τα παστέλ χρώματα, είτε από τη συλλογή σε συνεργασία με την γκαλερί Tate και με έμπνευση από την τέχνη, συμπληρώνουν με τη σειρά τους το boho chic στιλ της Τζωρτζίνας, την οποία κατά πως φαίνεται λατρεύει ο φακός.

Κοσμήματα από AUMORFIA, καπέλα από BLANC, μαντήλια που μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και τα γυαλιά ηλίου από τις συλλογές PAUL FRANK και ΑΝΑ ΗΙCKMANN (PRIME OPTICS)έρχονται να ολοκληρώσουν το λουκ.

Τα ρολόγια της φωτογράφισης είναι SWATCH

Φυσικό μακιγιάζ για την τέλεια, φρέσκια όψη

Το μακιγιάζ με προϊόντα SEVENTEEN βασίστηκε στην ουσία του boho, που είναι μια πολύ φυσική και φρέσκια εμφάνιση. Γι’ αυτό το no make up make up της Τζωρτζίνας εφαρμόστηκε το Magic Serum Concealer στην απόχρωση 02, το οποίο κάλυψε αποτελεσματικά όλες τις ατέλειες και αναζωογόνησε την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, προσφέροντας διακριτική φωτεινότητα στο βλέμμα και φρέσκια αίσθηση.

Στο πρόσωπο εφαρμόστηκε μόνο το το Natural Velvet Liquid Blush στην απόχρωση 04 Happy, το οποίο χάρισε την – ιδανική για τα λουκς – ανεπιτήδευτη φυσική λάμψη, χωρίς ανεπιθύμητες γυαλάδες. Με την X-Traordinaire μάσκαρα δόθηκε έμφαση στο βλέμμα με ένα αποτέλεσμα ανάλογο των ψεύτικων βλεφαρίδων, τρισδιάστατο όγκο και απίστευτη καμπύλη. Τέλος, στα χείλη εφαρμόστηκαν οι συνδυασμοί του Matte Lasting No.77 ή Matte Lasting No.78 με το Juicy Shine Lipgloss στην απόχρωση 06 Dreamy Pink, για το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα με glossy εφέ!

Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Seventeen
Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b