MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένη λογοτεχνία

Vanya: Η ριζοσπαστική one-man-show διασκευή του τσεχοφικού έργου σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στο Μέγαρο

Η συγκλονιστική μονοπρόσωπη παράσταση «Vanya» με τον Andrew Scott, προβάλλεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μαγνητοσκοπημένη από το θέατρο The Duke of York’s του Λονδίνου.

| Φωτογραφίες: Marc Brenner
Monopoli Team

Η συγκλονιστική μονοπρόσωπη παράσταση «Vanya» προβάλλεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 8:00 το βράδυ (με ελληνικούς υπότιτλους), μαγνητοσκοπημένη από το θέατρο The Duke of York’s του Λονδίνου.

Ένα one-man-show με τον Andrew Scott

Στην καινούργια, ριζοσπαστική one-man-show διασκευή του Simon Stephens [Σάιμον Στήβενς] (Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα), ο Andrew Scott [Άντριου Σκοτ] (Fleabag) υποδύεται όλους τους ήρωες του «Θείου Βάνια» του Άντον Τσέχοφ, καθηλώνοντας κοινό και κριτικούς με το ρεσιτάλ ερμηνείας του. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Sam Yates [Σαμ Γέητς].

Η μετάδοση πραγματοποιείται στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη στο πλαίσιο του NTLive που φέρνει στην οθόνη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών εξαιρετικές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Μαχαγκόννυ»: Μπρεχτ από τον Γιάννη Χουβαρδά στην Εθνική Λυρική Σκηνή12.09.2018

«Vanya»

Ελπίδες, όνειρα και λάθη του παρελθόντος βρίσκονται στον πυρήνα της νέας διασκευής του τσεχοφικού δράματος, που διερευνά την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων συναισθημάτων. Ο Ιβάν (Θείος Βάνιας) έχει αφιερώσει τη ζωή του στο κτήμα και στις επιχειρηματικές υποθέσεις της οικογένειάς του, χωρίς να χαίρει ιδιαίτερης αναγνώρισης για την προσπάθειά του. Ο Άντριου Σκοτ υποδύεται όλους τους ρόλους: τον Βάνια, την Έλενα, τον συνταξιούχο καθηγητή Αλεξάντερ και την κόρη του Σόνια, τη χήρα μητέρα του Βάνια, Μωρήν, τον αντίζηλό του και επαρχιακό γιατρό Μάικλ, τη γιαγιά Μαρία, την Ελίζαμπεθ και τον Λίαμ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Sam Yates

Κοστούμια: Natalie Pryce
Μουσική: Kelly Moran
Φωτισμοί: James Farncombe
Χορογραφία: Michela Meazza

Παίζουν: Andrew Scott

Τιμές Εισιτηρίων: 8€ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 15€
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων 210 72 82 333 και www.megaron.gr
Παραστάσεις: Πέμπτη 18 Aπριλίου στις 20:00
Διασκευή: Simon Stephens
Πληροφορίες Χώρου: Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b