MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Joker – Folie à Deux: Όσα είδαμε στο εκρηκτικό πρώτο trailer

Στο πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου σίκουελ βλέπουμε τον Joker και την Harley Quinn να ερωτεύονται παράφορα στους δρόμους της Γκόθαμ.

Lady Gaga (Harley Quinn) και Joaquin Phoenix (Joker)
Lady Gaga (Harley Quinn) και Joaquin Phoenix (Joker)
Monopoli Team

Η Warner Bros κυκλοφόρησε την Τρίτη το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία Joker: Folie à Deux, τη συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του Joker του 2019.

Ο Joaquin Phoenix επιστρέφει στον οσκαρικό του ρόλο, ενώ στο πλευρό του συμπρωταγωνιστεί η Lady Gaga ως Harley Quinn. Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Το στούντιο αποκάλυψε το τρέιλερ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του στούντιο στους εκθέτες στο CinemaCon στο Λας Βέγκας.

Το trailer ξεκινά με σκοτεινά πλάνα από το Άσυλο του Άρκαμ – όπου ο Τζόκερ είναι κλειδωμένος στο τέλος της πρώτης ταινίας. Εκεί, ο Άρθουρ Φλεκ συναντά μια άλλη ασθενή, τη Harley Quinn της Gaga. Μετά την τυχαία συνάντηση στους διαδρόμους της φυλακής, ερωτεύονται τρελά και σχεδιάζουν να ξεφύγουν από τον εγκλεισμό τους για να κατακτήσουν τον κόσμο πέρα από τα κελιά τους. Αυτό τους φέρνει στους δρόμους του Γκόθαμ, όπου χορεύουν μανιωδώς και στροβιλίζονται στην πόλη.

“Δεν είμαι κανένας. Δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου όπως εσύ”, λέει η Χάρλεϊ Κουίν στον Τζόκερ καθώς μιμείται ότι πυροβολεί τον εαυτό της στο κεφάλι.

“Θα σας πω τι έχει αλλάξει”, λέει ο Τζόκερ στο τρέιλερ. “Δεν είμαι πια μόνος – αυτό είναι που πρέπει να συζητάμε!”.

Το τρέιλερ τελειώνει με τη Harley στο Άσυλο του Άρκαμ, καθώς ζωγραφίζει ένα χαρούμενο πρόσωπο με κόκκινο κραγιόν στο γυάλινο διαχωριστικό μεταξύ αυτής και του Τζόκερ. “Θέλω να δω τον πραγματικό σου εαυτό”, του λέει.

Ο Τοντ Φίλιπς επιστρέφει για να σκηνοθετήσει και να συνυπογράψει το σενάριο του σίκουελ, που κάποιοι έχουν περιγράψει ως “jukebox musical”. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Catherine Keener, Brendan Gleeson, Jacob Lofland και Harry Lawtey, ενώ η Zazie Beetz επιστρέφει από την πρώτη ταινία.

“Όταν γυρίζαμε την πρώτη ταινία, ο Joaquin και εγώ πάντα μιλούσαμε για τη δημιουργία μιας συνέχειας πραγματικά επειδή περνούσαμε πολύ καλά, αλλά ποτέ δεν ήμασταν πραγματικά σοβαροί”, πρόσθεσε. ο Τοντ Φίλιπς στο Cinema Con.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker και Harley Quinn χορεύουν στο φεγγαρόφωτο στην πρώτη αφίσα του “Folie à Deux”12.09.2018

“Επιλέξαμε την Gaga επειδή είναι μαγική. Ήμουν παραγωγός στο “Ένα αστέρι γεννιέται” και εκεί μου φάνηκε ότι έχει μαγεία μέσα της” σχολίασε για την απόφασή του να επιλέξει την Lady Gaga για το ρόλο της Harley Quinn, ενώ τόνισε ότι ποτέ δεν περιέγραψε την ταινία ως μιούζικαλ “αλλά είναι μια ταινία, όπου η μουσική αποτελεί βασικό στοιχείο”.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b