Monopoli Team
26.03.2024
A
A
Μία γλυκιά σειρά για όλους, γεμάτη συγκίνηση, σχέσεις ζωής, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και έντονα συναισθήματα έρχεται στο Open, το Σαν ψέμα.
«Πόσα ψέματα μπορεί να πει ένας πατέρας για να διαφυλάξει την ευτυχία του παιδιού του;» είναι το σλόγκαν της νέας και πολύ τρυφερής σειράς που έρχεται μαζί με την άνοιξη, φέρνοντας έντονα συναισθήματα, αγωνίες, ανατροπές αλλά και γέλιο.
Τους κεντρικούς ρόλους θα έχουν η Κατερίνα Γερονικολού που ταιριάζει «ταμάμ» στον ρόλο και ο Νίκος Πολυδερόπουλος που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από καιρό.
Με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει, η νέα σειρά, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, έρχεται πληθωρική και ταυτόχρονα αληθινή και γήινη.
Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#44: H Μεγάλη Παρασκευή για μένα είχε πάντα έναν ήχο
«Ψωμί από στάχτη», μια διαφορετική πασχαλινή συναυλία
Hot or Not #214: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Οκτώ σειρές για το απόλυτο binge, αυτό το πασχαλινό τριήμερο
Stop Scrolling: Το Artemis II έφτασε στη Σελήνη κι εμείς στη Γη τραγουδάμε Six Seven
Πού τρώμε το Πάσχα στην Αθήνα: 5 μαγαζιά για αρνί, κοκορέτσι και παραδοσιακή ατμόσφαιρα
Η νέα σεζόν του Euphoria είναι εδώ – και όσα φέρνει αυτό το πασχαλινό τηλεοπτικό ΣΚ
Από την Κέρκυρα στο Λεωνίδειο: 5 περιοχές στην Ελλάδα που γιορτάζουν την Ανάσταση αλλιώς
Πασχαλινό αρνί: Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα σύμφωνα με κορυφαίους chef
Τα ελληνικά νησιά που ξέρουν πώς να γιορτάζουν το Πάσχα