MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Πρεμιέρες: Αποικιοκράτες, καλόγριες και ο Μάικλ Κίτον

Ανάμεσα στην ακραία βία, τον βαθύ πεσιμισμό και την καταγγελία κάθε μορφής αποικιοκρατικής επέμβασης, τα θέματα δηλαδή που πραγματεύεται το σύνολο των νέων ταινιών της τρέχουσας βδομάδας, ο Μάικλ Κίτον κάνει ανέλπιστα την διαφορά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Το χρέος του εκτελεστή

Το «Χρέος του εκτελεστή», η μόλις δεύτερη ταινία που σκηνοθετεί στην πλούσια καριέρα του ο πάλαι ποτέ Μπάτμαν, προτάσσει ένα ανόθευτο ουμανισμό και μια αφηγηματική δεξιότητα γύρω από την ιστορία ενός πληρωμένου εκτελεστή που πάσχει από μια σπάνια μορφή άνοιας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Άσπιλη

Στο θρησκευτικό θρίλερ «Άσπιλη» του Μάικλ Μόχαν η λαμπερή Σίντνεϊ Σουίνι στο ρόλο μιας ενάρετης καλόγριας κάνει κυριολεκτικά… παπάδες σε ένα άκρως δύσκολο ρόλο.
Αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλος ο Κάφκα σε… κόμικς στο Ινστιτούτο Γκαίτε12.09.2018

Kung Fu Panda 4

Τέταρτη περιπέτεια για το συμπαθές πάντα με τις ικανότητες κουνγκ φου. Το «Kung Fu Panda 4» δεν φέρνει κάτι νέο ή συναρπαστικό στην περίπλοκη ζωή του Πο εκτός από την παρουσία μιας αξιαγάπητης αλεπουδίτσας ονόματι Ζεν.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Οι άποικοι

Το ιστορικό δράμα «Οι άποικοι» του Φελίπε Γκάλβες που κέρδισε το βραβείο της Fipresci στο τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» του φεστιβάλ των Καννών έχει ως θέμα τη γενοκτονία των ιθαγενών της λατινικής Αμερικής.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Το νέο αγόρι

Πέντε χρόνια μετά από την «Γλυκιά πατρίδα» ο Γουόργουικ Θόρντον επιστρέφει στα… πάτρια εδάφη με το φιλμ «Το νέο αγόρι» και την Κέιτ Μπλάνσετ στο ρόλο μιας καλόγριας που αναλαμβάνει τον προσηλυτισμό ενός 10χρονου αβορίγινα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μινόρε

Τέλος στο «Μινόρε» του Κωνσταντίνου Κουτσολιώτα η επιστημονική φαντασία συναντά τη μουσική κωμωδία με φόντο το «αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι».
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b