Έλαιο αβοκάντο: Η πολύτιμη δράση του στη skincare ρουτίνα
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΧαρίζει ενισχυμένη ενυδάτωση στο δέρμα, αλλά και αντιοξειδωτική προστασία.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤο έλαιο αβοκάντο, το οποίο εξάγεται από τον πολτό του φρούτου πλούσιου είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με πολλαπλά οφέλη τον οργανισμό στο σύνολό του. Αν και χρησιμοποιείται με διάφορους διαφορετικούς τρόπους στη μαγειρική, είναι επίσης ένα δημοφιλές συστατικό σε προϊόντα περιποίησης που έχουν σχεδιαστεί για να καταπραΰνουν το δέρμα και να θεραπεύουν ερεθισμούς όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, η ακμή, ακόμη και τα ηλιακά εγκαύματα.
[relart 1]
Το έλαιο αβοκάντο είναι ένα συστατικό που βρίσκεται συχνά σε προϊόντα ενυδάτωσης: serums, μάσκες προσώπου, θεραπείες ματιών, προϊόντα χειλιών και προϊόντα καθαρισμού προσώπου λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς του είναι σε βιταμίνες και μέταλλα. Σε διαφορετικές συνθέσεις, το έλαιο αβοκάντο δρα ως αντιοξειδωτικό, μαλακτικό και αντιφλεγμονώδες.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Όταν οι Ναζί προχώρησαν στη μεγαλύτερη κλοπή έργων τέχνης στην ιστορία
- Στη Σοφία Αντωνίου το πρώτο Βραβείο Νέας Σκηνοθέτιδος του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν
- Magic de Spell: Υπάρχει κοινωνικό τραγούδι που εμπνέει και αφυπνίζει απέναντι σε όσα ζούμε
- 28η Οκτωβρίου: 10 ταινίες και ντοκιμαντέρ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που αξίζει να δεις σήμερα
- Παραστάσεις, συναυλίες και εκθέσεις που μπορούμε να δούμε σήμερα, 28η Οκτωβρίου