MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; | The movie: Η τηλεοπτική σειρά έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και που γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών.

Monopoli Team

Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και που γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών: “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” – movie 1 και “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” – movie 2.

Η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και το σενάριο και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα.

Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα βραβεία του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης12.09.2018

Η μαύρη κωμωδία του Mega δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Παρά το γεγονός ότι η σειρά από την αρχή σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα γυρίσματα της σειράς τελικά διακόπηκαν κατά το γύρισμα του 7ου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές), αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: στη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών με τον “εχθρό” τους.

Και έτσι δεν μάθαμε τι απέγιναν τελικά αυτά τα τέσσερα κορίτσια που αφού είχαν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία αποφάσισαν κάποια στιγμή να εκδικηθούν τον υπεύθυνο: τον κοινωνικό λειτουργό του ορφανοτροφείου που μεγάλωσαν. Τον άνθρωπο που τις κακοποιούσε σεξουαλικά και που έχει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική ως προστάτης των, ανά τον κόσμο, κακοποιημένων παιδιών. Η Αλέκα, η Ντομινίκ, η Φωφώ και η Πόπη τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε. Και κατέστρωσαν τα σχέδιά τους, που όμως … έμειναν στη μέση.

Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ’ εξακολούθηση από έναν κοινωνικό λειτουργό, τον Γεράσιμο Μαντά, και ορκίζονται κάποτε να πάρουν εκδίκηση. Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.

Και έτσι, θα μάθουμε πώς ολοκληρώνεται το σχέδιο εκδίκησης των τεσσάρων γυναικών, τις όποιες συνέπειες των πράξεων τους και τον αντίκτυπο που αυτή η πράξη θα έχει στην ελληνική κοινωνία του σήμερα.

Το cast των δυο ταινιών θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές

Παραγωγή: Showtime Productions
Παραγωγός: Παντελής Καλατζής
Σενάριο- Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Έναρξη γυρισμάτων: 2024
Προβολή στις αίθουσες: Ιανουάριος 2025

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Lord of the Flies: Η νέα survival σειρά που θα σε καθηλώσει – Τι φέρνει η TV την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου
Cine News
Binge mode on: Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στη μικρή οθόνη
Cine News
Η τέλεια αστυνομική σειρά για binge-watching αυτό το τριήμερο - και όσα άλλα θα δεις στην TV
Cine News
Για τον Νίκο Ερηνάκη, η φιλοσοφία δεν είναι μια ακαδημαϊκή πολυτέλεια για ήρεμες εποχές
Cine News
Μάιος στην COSMOTE TV: Πρεμιέρα για το A Complete Unknown με τον Τιμοτέ Σαλαμέ και μια νέα σειρά από τον κόσμο του Yellowstone
Cine News
Ο Τούτσι στην Ιταλία: Νέος κύκλος στο Disney+ με φόντο νέες ξεχωριστές περιοχές της Ιταλίας
Cine News
“Βοήθεια!”: Έρχεται το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Σαν Ράιμι στο Disney+
Cine News
Πόσο σύντομα είναι το τώρα; Το AnafiFF 2026 επιστρέφει στην Ανάφη
Cine News
The Devil Wears Prada: Το απόλυτο rewatch πριν την πρεμιέρα του sequel – Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Μυστήριο, δράμα, τρόμος – Όσα μάς περιμένουν αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Σπίτι Χωρίς Διεύθυνση: Η ταινία-έκπληξη της Χάτιτσε Ασκίν στο Newman Cinema
Cine News
Ιερά Οδός, 21 χλμ: Το ντοκιμαντέρ της Νικολέτας Παράσχη ξεκινά την πορεία του στις ελληνικές αίθουσες