MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Renegade Nell: Το επίσημο τρέιλερ της νέας πρωτότυπης σειράς του Disney+

Η σειρά «Renegade Nell» έρχεται στο Disney+ στις 29 Μαρτίου

| Φωτογραφίες: ©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες
Monopoli Team

Το Disney+ αποκαλύπτει το επίσημο τρέιλερ καθώς και νέες εικόνες, απο τη νέα, πρωτότυπη σειρά, «Renegade Nell». Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στις 29 Μαρτίου, αποκλειστικά στο Disney+.

Η Νελ Τζάκσον, είναι μια εύστροφη και θαρραλέα νεαρή γυναίκα, η οποία κατηγορείται ψευδώς για φόνο και αναπάντεχα γίνεται η πιο περιβόητη καταζητούμενη στην Αγγλία του 18ου αιώνα. Όταν όμως εμφανίζεται ένα μαγικό πνεύμα που ονομάζεται Μπίλι Μπλάιντ, η Νελ συνειδητοποιεί ότι το πεπρωμένο της επιφυλάσσει περισσότερα απ’ όσα φανταζόταν ποτέ.

Στη σειρά «Renegade Nell» η Louisa Harland (Derry Girls) αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Νελ Τζάκσον, ο Frank Dillane τον ρόλο του Τσαρλς Ντεβερό, η Alice Kremelberg ως Σοφία Γουίλμοτ, η Ényì Okoronkwo ως Ρασέλας, Jake Dunn ως Τόμας Μπλάνσφορντ, Bo Bragason ως Ρόξι Τρότερ, Florence Keen ως Τζορτζ Τρότερ, Nick Mohammed ως Μπίλι Μπλάιντ, Joely Richardson ως Κυρία Ευλαρία Μόγκερχανγκαρ και Adrian Lester ως Ρόμπερτ Χένεσι, Κόμης του Πόιντον. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Pip Torrens ως Λόρδος Μπλάνσφορντ και ο Craig Parkinson ως Σαμ Τρότερ.

Το «Renegade Nell» είναι μια παραγωγή της Lookout Point. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Sally Wainwright, Ben Taylor, Faith Penhale, Will Johnston και Louise Mutter για την Lookout Point και η Johanna Devereaux για το Disney+. Η Amanda Brotchie (Gentleman Jack) και η MJ Delaney (Ted Lasso) σκηνοθετούν επίσης τα επεισόδια ενώ ο Jon Jennings και Stella Merz είναι επίσης παραγωγοί της σειράς.

Το Disney+ διαθέτει περιεχόμενο για όλους, προσθέτοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους νέες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες blockbuster, αποκλειστικό Πρωτότυπο περιεχόμενο, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Το Disney+ προσφέρει έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο περιεχομένου που καλύπτει τα πάντα, από ντοκιμαντέρ μέχρι βραβευμένες ταινίες και σειρές και από κωμωδίες μέχρι κλασικά κινούμενα σχέδια. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν τα πάντα, από τον τελευταίο κύκλο της σειράς «The Bear», παραγωγής FX, το «Shōgun» αλλά και το «Suncoast» απο την Searchlight Pictures.

Δείτε το trailer του Renegade Nell:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b