MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CINEMA

Πρεμιέρες: Η σαρωτική δύναμη του «Εγώ, καπετάνιος»

Η νέα ταινία του Ματέο Γκαρόνε είναι ένα συναρπαστικό δράμα γύρω από το προσφυγικό που διεκδίκησε πριν από λίγες μέρες το διεθνές όσκαρ αλλά έπεσε πάνω στη «Ζώνη ενδιαφέροντος».

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Εγώ, καπετάνιος

Όμως το «Εγώ, καπετάνιος» που καταπιάνεται με το θέμα της μετανάστευσης από μια άλλη οπτική γωνία είχε ξεκινήσει την θριαμβευτική πορεία του από το φεστιβάλ Βενετίας του περασμένου Σεπτεμβρίου όπου κέρδισε 2 βραβεία αλλά έχασε το Χρυσό Λέοντα από το «Poor things», άλλη μια φετινή οσκαρική επιτυχία.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ένα για το Δρόμο

H γερμανική δραμεντί του Μάρκους Γκόλερ «Ένα για το Δρόμο» θα σας θυμίσει κάπως το φιλμ «Άσπρο πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ, χωρίς να έχει πάντως τη λυτρωτική ζεστασιά εκείνου του έργου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Άγρια Φύση

Η «Άγρια Φύση» του Ρόμπερτ Κόνολι φέρνει ξανά τον Ερικ Μπάνα στο ρόλο του ομοσπονδιακού πράκτορα Ααρον Φαλκ που γέννησε η φαντασία της συγγραφέως Τζέιν Χάρπερ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Στο ποταμόπλοιο

Το ιδιότυπο γαλλικό ντοκιμαντέρ «Στο ποταμόπλοιο» του βετεράνου Νικολά Φιλιμπέ ρκατέκτησε τη Χρυσή Άρκτο του Φεστιβάλ Βερολίνου 2023.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ματωμένος Δεσμός

Τέλος, το βίαιο ερωτικό δράμα «Ματωμένος Δεσμός» της Ρόουζ Γκλας έχει ως πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ στο ρόλο μιας εσωστρεφούς μάνατζερ γυμναστηρίου που ερωτεύεται με πάθος μία φιλόδοξη μπόντι μπίλντερ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b