MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας.

Monopoli Team

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή, στις 7 Μαρτίου, ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης. Η πολιτική κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα (12/3) το μεσημέρι, στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτή Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος σε σχετική ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε: «Έφυγε ξαφνικά ένας ακόμα συνάδελφός μας στις 7 Μάρτη, ένας αθόρυβος σεμνός ηθοποιός που δημιούργησε πολλούς χαρακτηριστικούς ρόλους στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο από το 1968 έως το 1992 με αρκετές συμμετοχές, αγωνιστής, δημοκράτης, οικογενειάρχης, ενεργό μέλος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ. Ο Αλέκος Πετρίδης δεν είναι πια κοντά μας και σήμερα η πολιτική του κηδεία από το κοιμητήριο Καλλιθέας στη μία και μισή το μεσημέρι. Καλό ταξίδι φίλε μας». 

Ο Αλέκος Πετρίδης έγινε γνωστός μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο και ιδιαίτερα μέσα από τις ταινίες «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη» (1972), «Θανάση, σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» (1980) και «Οι γενναίοι του Βορρά» (1970).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜειώθηκε το προσδόκιμο ζωής λόγω Covid-19;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b