MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη (video)

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της νέας γενιάς ηθοποιών, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανοίγει τα χαρτιά του στη Στέλλα Χαραμή και φωτογραφίζεται με ρούχα Marks & Spencer και cool-chic διάθεση για το Art Meets Fashion.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αυτή τη σεζόν έχει αναλάβει δύο ρόλους, πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους. Στον Ταλαντούχο κύριο Ρίπλεϊ που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια, αναμετράται με έναν από τους πιο απαιτητικούς χαρακτήρες του εμβληματικού ψυχολογικού θρίλερ της Πατρίσια Χάισμιθ – εκείνον του Ντίκι Γκρίνλιφ, ενός άνδρα που παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό, για να μην αποδεχτεί την σεξουαλική του ταυτότητα, με τραγική τελικά κατάληξη. Από την άλλη, στο “Ναυάγιο”, την νέα hit δραματική σειρά του MEGA, ενσαρκώνει τον Άγγελο, έναν νεαρό αστυνομικό, που αρνείται να στιγματιστεί από το τραύμα του ναυαγίου και προσπαθεί να μετατρέψει τις πληγές του σε φως. Στον κινηματογράφο, που φαίνεται να μην λείπει ποτέ από τα σχέδιά του, θα τον δούμε στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Βασίλη Κεκάτου, που περιμένουμε μέσα στο 2024.

Για μία μόνο ημέρα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης άφησε για λίγο στην άκρη όλους τους απαιτητικούς ρόλους που έχει αναλάβει αυτή την περίοδο, για να μεταμορφωθεί στον νέο πρωταγωνιστή του Art Meets Fashion. Ως μποέμ ταξιδιώτης που έρχεται να ανακαλύψει τις πιο όμορφες γωνιές της Αθήνας, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης απολαμβάνει τις ανέσεις του υπερσύγχρονου Neoma Hotel – πάντα με το coolness και την άνεση που χαρίζουν τα ρούχα Marks & Spencer, κάθε στιγμή της ημέρας.

Στη σουίτα του Neoma Hotel τον βρίσκουμε με outfits που απογειώνουν την cool chic αισθητική του concept: χοντρό πουλόβερ με ζιβάγκο, ιδανικό για τις πιο κρύες μέρες, λινό παντελόνι, άνετα λευκά sneakers και φυσικά το δερμάτινο σακ βουαγιάζ, must have αξεσουάρ για τους στιλάτους travellers – όπως ο πρωταγωνιστής μας, ο οποίος λίγο αργότερα ανακαλύπτει το ξενοδοχείο, δίνοντας μας την εντύπωση ότι βρίσκεται στο σπίτι του.

Από το ασανσέρ και την ultra άνεση που προσφέρουν η βελούδινη ριγέ ρόμπα και το βαμβακερό ριγέ πουκάμισο Marks & Spencer, ξαφνικά βρίσκεται στον καταπράσινο κήπο του Neoma Hotel να παραδίδει μαθήματα ανεπιτήδευτου coolness με εκρού κοτλέ παντελόνι και σακάκι, λευκό πουκάμισο, μαύρα στιλάτα παπούτσια Marks & Spencer και το απαραίτητο λουλούδι – σύμβολο του ρομαντικού μας ταξιδιώτη.

 

 

Με μάλλινο παλτό πιε ντε πουλ, μάλλινο πουλόβερ και κομψό μπορντώ παντελόνι της συλλογής Marks & Spencer, ο πιο γοητευτικός ταξιδιώτης της πόλης ετοιμάζεται να ανακαλύψει την Αθήνα, δεν αργεί όμως να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του – εκεί όπου η θέα της Ακρόπολης κόβει την ανάσα.

Μιλάμε φυσικά για την εντυπωσιακή ταράτσα του Neoma, που φιλοξενεί τους διάσημους διάφανους θόλους για την πιο μοναδική γαστρονομική εμπειρία στην Αθήνα, αλλά και μία πισίνα για τις απαραίτητες βουτιές με θέα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Εκεί ο Μιχαήλ Ταμπακάκης απολαμβάνει μια βουτιά, λίγο πριν αλλάξει στη βαμβακερή μαύρη ρόμπα Marks & Spencer και επιστρέψει στο δωμάτιό του για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

 

 

 

 

Κάπως έτσι, τελειώνει μια γεμάτη ημέρα, με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να αποδεικνύεται τελικά ιδανικός για να μας θυμίσει ότι ο πιο cool εαυτός σου εμφανίζεται στις πιο άνετές σου στιγμές – και φυσικά άνεση και στιλ πάνε μαζί, όταν έχεις τα Marks & Spencer στις αποσκευές σου.

Ομάδα παραγωγής

Assistant Photographer/ video editor: Πέτρος Μακρής
Commercial team: Unique Era Agency
Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b