MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Ο γοητευτικός πλανήτης Αράκις

Το δεύτερο μέρος του «Ντιουν» βγαίνει στις αίθουσες όλου του πλανήτη και αναμένεται να σαρώσει τα ταμεία.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Dune: Μέρος δεύτερο

Η συνέχεια της προ τριετίας επιτυχίας του Ντενί Βιλνέβ, το πολυαναμένομενο «Dune: Μέρος δεύτερο» είναι ένα εντυπωσιακό φιλμ που μπαίνει ακόμη πιο δυνατά στο φανταστικό σύμπαν που οραματίστηκε το 1965 ο συγγραφέας Φρανκ Χέρμπερτ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDune 2 και επιστροφή στον πλανήτη Αράκις: Όσα θέλεις να ξέρεις για το δεύτερο μέρος του sci-fi έπους12.09.2018

Περάσματα

Στα «Περάσματα» του Αμερικανού σκηνοθέτη Άιρα Σάικς οι Μπεν Γουίσο, Φρανς Ρογκόφσκι και Αντέλ Εξαρχόπουλος συνθέτουν ένα περίεργο ιψενικό τρίγωνο στο σημερινό Παρίσι.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο πάγος που καίει

Ο «Πάγος που καίει» είναι ένα ακόμη ατμοσφαιρικό ερωτικό δράμα από τον Άντονι Τσεν, ο οποίος μας είχε δώσει πριν από λίγα χρόνια την «Εποχή της βροχής».
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μια γυναίκα

Το «Μια γυναίκα» είναι ένα ντελικάτο αστυνομικό θρίλερ που προσφέρει στη Σοφί Μαρσό έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της.
Αίθουσες προβολής

Πρίμα μπαλαρίνα

Μια αληθινή ιστορία δίνει το υλικό στην «Πρίμα μπαλαρίνα» που αφηγείται την περιπέτεια της πρώτης αμερικανίδας χορεύτριας που έγινε δεκτή στα μπαλέτα Μπολσόι.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Άκουσέ με

Το «Άκουσέ με» της Μαρίας Ντούζα έχει θέμα την ιστορία ενηλικίωσης μιας νεαρής κωφής που αφήνει την Αθήνα για να εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί καταγωγής της.
Αίθουσες προβολής

Οι περιπέτειες του επιθεωρητή Σαν

Τέλος, στο ισπανικό animation «Οι περιπέτειες του επιθεωρητή Σαν» μια αράχνη σε ρόλο ντετέκτιβ αναλαμβάνει να διαλευκάνει ένα μυστηριώδη φόνο.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b