MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
03
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δανάη Λουκάκη: «Είναι απίστευτο ότι οι ‘Άγριες Μέλισσες’ άλλαξαν τη ροή της σύγχρονης μυθοπλασίας» (vid)

H Δανάη Λουκάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών» αλλά και την απομυθοποίηση συναδέλφων.

Monopoli Team

H Δανάη Λουκάκη, αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στην σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ, ενώ ταυτόχρονα παίζει και στο θέατρο, στην παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στο Θέατρο Παλλάς. Η ίδια αισθάνεται «πολύ τυχερή» γι’ αυτές τις δύο δουλειές, όπως παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Στη σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ, η Δανάη Λουκάκη υποδύεται μία γυναίκα που είναι σε μια τοξική σχέση και βιώνει την καταπίεση. Η ίδια λέει για τον ρόλο της και τη σειρά: «Αντιδρά βέβαια, μια μέρα ξυπνά και κάνει την προσωπική της επανάσταση. Ευτυχώς έχει τηλεθέαση, το βλέπει ο κόσμος. Ελπίζω ίσως κάπου να βοηθήσει. Να δεις ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή. Να μην ανέχεσαι». 

«Μου έχει συμβεί να απομυθοποιήσω συνάδελφο και προσπαθώ κάθε φορά που μπορεί να συμβεί αυτό να κρατώ την εικόνα του θαυμασμού που είχα και να μην ασχολούμαι με το ίδιο το άτομο. Σε πληγώνει πάρα πολύ. Λες ‘γιατί ρε… σε είχα ίνδαλμα’». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρία Κίτσου: «Θέλω να απεμπλακώ από τον ρόλο μου στις ‘Άγριες Μέλισσες’» (vid)12.09.2018

Για την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών»

«Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο που οι ‘Άγριες Μέλισσες’ ήταν το σήριαλ που άλλαξε τη ροή της σύγχρονης μυθοπλασίας. Τεράστια τύχη ήταν αυτή για εμένα, που ενώ με πήραν στη σειρά αρχικά μόνο για 60 επεισόδια, τελικά κάθισα 3 χρόνια βασικό καστ». 

«Με ένοιαζε και με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Όποιος έχει καταφέρει να μη τον νοιάζει είναι πραγματικά ελεύθερος», ανέφερε στη συνέχεια.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel
ShowBiz
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)
ShowBiz
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική του ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
ShowBiz
Η ιστορία του μενταγιόν του Ταζ Μαχάλ: Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη Margot Robbie
ShowBiz
16+1 σειρές που βλέπαμε οικογενειακά τα βράδια στα 90s και 00s
ShowBiz
Grammy 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί