ΥΓΕΙΑ
Είναι τελικά τα ασπράδια αυγών πιο υγιεινά;
Είτε ομελέτα, είτε βραστό ή πάνω από το αβοκάντο τοστ, πολλοί προτιμούν να τρώνε μόνο τα ασπράδια των αυγών – γεύση, υφή, ακόμη και υγεία.
Photo by Tamanna Rumee on Unsplash
Monopoli Team
25.02.2024
A
A
Κυρίως ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο μιλούσαν για τα αυγά – και τη χοληστερόλη που βρίσκεται στα αυγά – πριν από 15 χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να υποθέτουν ότι τα ολόκληρα αυγά δεν είναι καλά για την υγεία.
Επίσης, η χρήση μόνο των ασπραδιών είναι πιο εύκολη τις μέρες μας. Με τόσα προϊόντα ασπράδια αυγού διαθέσιμα, δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζουμε την ταλαιπωρία του διαχωρισμού των λευκών από τους κρόκους.
Πρέπει πραγματικά να εξαλείψετε κρόκους των αυγών από τη διατροφή σας;Ασπράδια αυγών vs ολόκληρα αυγά: Πώς συγκρίνονται
Από διατροφική άποψη, η κύρια έλξη των αυγών είναι ότι είναι μια πηγή πρωτεΐνης με λίγες θερμίδες.
Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ρυτίδες στο πρόσωπο δεν είναι (μόνο) το τίμημα του χρόνου12.09.2018
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Backstage Stories με τη Κατερίνα Παπουτσάκη
Τα πιο ξεχωριστά γούρια για μια καλότυχη νέα χρονιά
Γιατί βάζουμε ρόδι στις γιορτινές σαλάτες – Plus: Τα οφέλη του ροδιού
Θέατρο και μουσική: Όσα θα κάνουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων στην πόλη
Προκήρυξη Υποτροφιών του Ιδρύματος Ωνάση 2026-27: Όλα όσα χρειάζεσαι, για μια κοινωνία που σε χρειάζεται
Στο Παρά Πέντε: Το επικό reunion που μάς έκανε να πούμε «εμείς ευχαριστούμε» (όρθια)
Ο θρυλικός ντετέκτιβ Χάρι Χόλε του Jo Nesbo έρχεται στο Netflix
Οι Beauty Advisors στο επίκεντρο της φετινής Holiday καμπάνιας της Sephora
Ο Βασίλης Προδρόμου στο Gazarte Roof Stage
Νεφέλη Φασούλη και Καλογεράκια υποδέχονται την νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου