MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Save the Green Planet: Η Emma Stone ξανά πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά, σε τέταρτη ταινία.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά, σε τέταρτη ταινία.

Όπως αναφέραμε, ο Λάνθιμος πρόκειται να σκηνοθετήσει το ριμέικ της νοτιοκορεατικής κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας του 2003 “Save the Green Planet”. Σύμφωνα και πάλι με το Variety, η Στόουν βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Το Variety αναφέρει ότι η Stone είναι πιθανό να αναλάβει έναν δεύτερο ρόλο στην ταινία, αφού στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες The Favourite και Poor Things του Έλληνα σκηνοθέτη.

Το αγγλόφωνο ριμέικ της καλτ κωμωδίας που σημείωσε επιτυχία βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό – για πρώτη φορά αναφέρθηκε το 2020, με τον Joon-hwan Jang, ο οποίος σκηνοθέτησε το πρωτότυπο, να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Το “δυναμικό δίδυμο” των Λάνθιμου και Στόουν (όπως τους αποκαλεί το εξώφυλλο του πιο πρόσφατου Variety) είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει μεγάλη προσοχή, μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το Poor Things – με άλλη μία ταινία να βρίσκεται στα σκαριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBAFTA 2024: 5 βραβεία για το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου12.09.2018

Μετά το The Favourite και το Poor Things, για το τελευταίο εκ των οποίων η Stone διεκδικεί το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Όσκαρ τον επόμενο μήνα, η επόμενη συνεργασία του Λάνθιμου και της Stone είναι η ταινία “Kinds of Kindness”, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Willem Dafoe, Hunter Schafer και Jesse Plemons και είναι πιθανό να βγει στις αίθουσες φέτος.

Τι είναι το ‘Save the Green Planet’;

Το “Save the Green Planet” επικεντρώνεται σε έναν άνδρα με παραισθήσεις, τον Byeong-gu (Shin Ha-kyun) και τη φίλη του Su-ni (Hwang Jeong-min), η οποία είναι πεπεισμένη ότι οι εξωγήινοι πρόκειται να επιτεθούν στη Γη. Για να σώσουν τη Γη, απαγάγουν ένα φαρμακευτικό στέλεχος (Baek Yoon-sik) που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινος. Τελικά αποκαλύπτεται ότι οι παραισθήσεις του Byeong-gu προέρχονται από τη μητέρα του, η οποία δηλητηριάστηκε σε ένα τεστ φαρμάκου από την εταιρεία του στελέχους. Ο απαγωγέας και ο όμηρος εμπλέκονται σε μια μάχη του μυαλού, καθώς η ιστορία παίρνει διάφορες ανατροπές και οδηγεί σε μια συγκλονιστική κορύφωση. Ο Τζανγκ εμπνεύστηκε από την ταινία Misery του Ρομπ Ράινερ του 1990, αλλά επιθυμούσε να γυρίσει μια ταινία από την οπτική γωνία του απαγωγέα, αντί για αυτήν. Η ταινία έγινε επιτυχία στα φεστιβάλ κατά την κυκλοφορία της το 2003 και κέρδισε στον Jang το βραβείο Golden Bell στη Νότια Κορέα για τον καλύτερο νέο σκηνοθέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η μεγάλη επιστροφή του Βιμ Βέντερς12.09.2018

Το ριμέικ του Save the Green Planet θα γράψει ο Will Tracy, ο οποίος έγραψε το The Menu και αρκετά επεισόδια της σειράς Succession. Η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν είναι ακόμα γνωστή, ωστόσο τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κατά πάσα πιθανότητα αυτό το καλοκαίρι.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Οι «Πρόγονοι» στο Φεστιβάλ Αθηνών: Ένα μωσαϊκό από ρετάλια με τη ματιά της Εύας Στεφανή
Cine News
Από την καλύτερη ταινία Spiderman μέχρι το The Agency – Τι θα δούμε αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Οι δωρεάν προβολές στον Κήπο του Μεγάρου συνεχίζονται: Σειρά έχει η συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης
Cine News
Cinefix: Ο κινηματογραφικός καύσωνας συνεχίζεται τον Ιούλιο στην ταράτσα του ΕΜΣΤ
Cine News
Η Supergirl δεν ήταν ποτέ απλά «ο γυναικείος Superman» – και η νέα της ταινία το αποδεικνύει
Cine News
Ο Διάβολος φοράει Prada 2: Η ταινία έρχεται αποκλειστικά στο Disney+
Cine News
Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Athens Open Air Film Festival – Δωρεάν προβολές σε όλη την Αθήνα
Cine News
A radical Jew: Παγκόσμια πρεμιέρα για την περφόρμανς του Udi Aloni στην Αθήνα
Cine News
Όταν οι ιστορίες βρίσκουν φωνή: Προβολή ταινίας & συζήτηση με τους συμμετέχοντες του προγράμματος Voices in Motion
Cine News
The Deer Film Club: Ένα νέο film club έρχεται στο T.A.F. – Το αναλυτικό πρόγραμμα
Cine News
Δύο μαύρα πουκάμισα: Ξεκίνησαν στην Κρήτη τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του MEGA
Cine News
Το The Bear επιστρέφει για μια τελευταία φορά – Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV