MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Little Nights #1 – Kill the Academy: Βραδιά Όσκαρ στον Μικρό Κεραμεικό με τους Street Cafe Quartet

Ο Μικρός Κεραμεικός, με αφορμή την τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ 2024, ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τη μεγάλη βραδιά υπό τους ήχους των Street Cafe Quartet και των εμπνευσμένων σάουντρακ των ταινιών που αγαπήσαμε.

Monopoli Team

Εγκαινιάζοντας τις θεματικές βραδιές Little Nights, ο Μικρός Κεραμεικός, με αφορμή την τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ 2024, σας καλεί στο πρώτο μεγάλο event της χρονιάς. Στις 10 Μαρτίου, το «Little Nights #1: Kill the Academy», ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ υπό τους ήχους των Street Cafe Quartet και των εμπνευσμένων σάουντρακ των ταινιών που αγαπήσαμε.

Μουσικές, ποτά κι εκπλήξεις, συμπληρώνουν τη βραδιά που θα κορυφωθεί με τη δωρεάν προβολή της Τελετής Απονομής με την πολυαναμενόμενη «μάχη» του Γ. Λάνθιμου για το πρώτο ελληνικό Όσκαρ σκηνοθεσίας.

Από τις 23:00 ως το πρωί στον Μικρό Κεραμεικό με κλασικές μουσικές από την νοσταλγική περίοδο των Όσκαρ και πολλή αγωνία για μια από τις πιο ανταγωνιστικές βραδιές των τελευταίων χρόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Λάνθιμος: Θα σκηνοθετήσει το remake του κορεάτικου “Save the Green Planet!”12.09.2018

Street Cafe Quartet οι:

Μυρτώ Aρetaioy Τραγούδι
Χάρης Μποτσης Πιάνο
Μάνος Λουτας Κοντραμπάσο
Θοδωρής Χριστοδουλου Ντραμς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 | Από τις 23:00

Τιμή Εισιτηρίου: 15€ Είσοδος με ποτό ή κρασί

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/little-nights-mikros-kerameikos/?lang=en

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b