MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα

Ξεχωρίζουμε δέκα ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες αυτή την εβδομάδα (12-16/02)

Monopoli Team

Red στο COSMOTE CINEMA 1HD, 12/02 στις 21:00

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2010

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σβέντκε , Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις,Έλεν Μίρεν,Μόργκαν Φρίμαν

Action Zone. Όταν ένας εκτελεστής που χρησιμοποιεί μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας απειλεί την ήσυχη ζωή του, ο πρώην πράκτορας Φρανκ Μόζες ξανασμίγει με την παλιά του ομάδα σε μία τελευταία προσπάθεια να επιβιώσει και να ξεσκεπάσει τους διώκτες του.

Ο Κανόνας της Σιωπής στον Alpha, 12/02 στις 21:15

Σκηνοθεσία:Ρόμπερτ Ρέντφορντ,Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σάια ΛαΜπέφ, Τζούλι Κρίστι, Νικ Νόλτε, Σούζαν Σάραντον

Ένας νεαρός δημοσιογράφος αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα ενός επιτυχημένου δικηγόρου, ο οποίος κατά την περίοδο του πολιτικού ακτιβισμού του ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή σε ληστεία τράπεζας με έναν νεκρό. Αυτό θα αναγκάσει τον τελευταίο να αποφασίσει να τραπεί σε φυγή για να καθαρίσει μια και καλή το όνομά του.

Δικός σου για πάντα στο OPEN, 13/02 στις 21:15

Ρομαντικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Σκοτ Χικς, Παίζουν: Ζακ Έφρον, Τέιλορ Σίλινγκ, Μπλάιθ Ντάνερ

Υπηρετώντας στο Ιράκ, ο πεζοναύτης Λόγκαν Θίμπολτ, βρίσκει τυχαία μέσα στη μάχη τη φωτογραφία μιας γυναίκας, η οποία από πίσω έχει ένα μήνυμα: Κρατήσου ασφαλής. Πιστεύοντας ότι η φωτογραφία τού έφερε τύχη και τον κράτησε ζωντανό, αν και προοριζόταν για κάποιον άλλο στρατιώτη με άγνωστη τύχη, αποφασίζει μετά την επιστροφή του στην πατρίδα, να αναζητήσει τη γυναίκα της φωτογραφίας μη γνωρίζοντας ότι αυτό μπορεί να του αλλάξει για πάντα τη ζωή…

Οι Τέλειοι Ξένοι στην ΕΡΤ3, 13/02 στις 23:00

Δραμεντί, παραγωγής Ιταλίας 2016

Σκηνοθεσία: Πάολο Τζενοβέζε, Παίζουν: Τζουζέπε Μπατιστόν, Άννα Φολιέτα, Μάρκο Τζαλίνι, Εντοάρντο Λέο, Βαλέριο Μασταντρέα, Άλμπα Ρορβάχερ, Κάσια Σμούτνιακ

Επτά μακροχρόνιοι φίλοι μαζεύονται στο σπίτι του ενός, για δείπνο.Όταν αποφασίζουν να μοιραστούν μεταξύ τους το περιεχόμενο κάθε μηνύματος,email και κλήσης που λαμβάνουν, πολλά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και οι ισορροπίες διαταράσσονται. Η τεράστια επιτυχία του Πάολο Τζενοβέζε, πάνω στην οποία βασίστηκαν οι «Τέλειοι Ξένοι» του Θοδωρή Αθερίδη – μια πικρή κομεντί που βάζει τις ανθρώπινες σχέσεις σε… ανοιχτή ακρόαση.

Αγαπώντας τον Πάμπλο στο COSMOTE CINEMA 1HD, 14/02 στις 21:00

Βιογραφία ισπανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα , Ηθοποιοί: Χαβιέ Μπαρδέμ,Πενέλοπε Κρουζ,Πίτερ Σάρσγκαρντ

Η ιλιγγιώδης άνοδος και η κατακόρυφη πτώση του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στον κόσμο, του Πάμπλο Εσκομπάρ, μέσα από τα απομνημονεύματα της λαμπερής ερωμένης του και διάσημης δημοσιογράφου της Κολομβίας Βιρχίνια Βαγιέχο.

Players, από 14/02 στο Netflix

Με ρομαντική διάθεση και μια ατέρμονη μονομαχία ανάμεσα στο φλερτ και το stalking, το “Players” είναι η νέα πρόταση της streaming πλατφόρμας για την φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στην ξεκαρδιστική ρομαντική κομεντί, ο έρωτας αποτελεί ομαδικό παιχνίδι. Η Mack (Gina Rodriguez) έχει περάσει χρόνια επινοώντας επιτυχημένα “παιχνίδια” με τον καλύτερο φίλο της, Adam (Damon Wayans Jr) και την ομάδα τους. Παρόλο που σχεδόν ποτέ αυτά δεν οδηγούν σε κάτι μακροβιότερο από μια νύχτα, το playbook της παρέας έχει έναν χρυσό κανόνα: “Δεν μπορείς να χτίσεις μια σχέση μέσα από ένα παιχνίδι”. Όταν όμως η Μακ ερωτεύεται απροσδόκητα τον τελευταίο της στόχο, τον γοητευτικό πολεμικό ανταποκριτή Νικ (Tom Ellis), αρχίζει να αναθεωρεί εντελώς το παιχνίδι. Καθώς τα όρια ανάμεσα στη δουλειά, τη διασκέδαση, τη φιλία και το ρομάντζο αρχίζουν να θολώνουν, η Μακ πρέπει να μάθει τι χρειάζεται για να περάσει από το να σκοράρει απλώς στο να παίζει για πάντα.

Τμήμα Απολεσθέντων Μαδρίτης στο COSMOTE CINEMA 1HD, 15/02 στις 21:00

Θρίλερ αργεντίνικης, ισπανικής, γερμανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Χόρχε Ντοράδο , Ηθοποιοί: Άλβαρο Μόρτε,Τσίνα Σουάρες,Βερόνικα Έτσεγκι

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Ένας υπάλληλος σε μια αποθήκη απολεσθέντων αντικειμένων ανακαλύπτει το μακάβριο περιεχόμενο μιας βαλίτσας που ανασύρθηκε από ένα ποτάμι. Στην προσπάθειά του να ερευνήσει την υπόθεση, θα παρασυρθεί σε επικίνδυνα μονοπάτια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεβρουάριος στην COSMOTE TV με την επιστροφή του «Ρικ Γκράιμς» στο The Walking Dead Universe και τη 2η σεζόν του Halo12.09.2018

Ο Άνθρωπος που Γνώριζε το Άπειρο στην ΕΡΤ3, 15/02 στις 23:00

Βιογραφικό δράμα, συμπαραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου, ΗΠΑ, Σινγκαπούρης, Χονγκ-Κονγκ, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Ινδίας 2015.

Σκηνοθεσία: Ματ Μπράουν,Ηθοποιοί: Ντεβ Πατέλ, Τζέρεμι Άιρονς, Τόμπι Τζόουνς, Στίβεν Φράι, Ντέβικα Μπισέ, Τζέρεμι Νόρθαμ

Το 1913, στην Ινδία, ένας 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος με τρομακτική ευφυΐα, που όμως είχε αποτύχει στις σπουδές του εξαιτίας της εμμονικής μελέτης του πάνω στην επιστήμη των Μαθηματικών, αποφασίζει να εμπιστευτεί το πάθος του και να στείλει ένα γράμμα στον Τζ. Χ. Χάρντι, τον επιφανή καθηγητή μαθηματικών του Trinity College του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ.Το όνομά του ήταν Σρινιβάσα Ραμανουτζάν και έμελλε να γίνει ο αυτοδίδακτος «πρίγκιπας της μαθηματικής διαίσθησης», ο άνθρωπος που θα αναστάτωνε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση στο COSMOTE CINEMA 1HD, 16/02 στις 22:40

Ταινία κατασκοπείας αμερικανικής παραγωγής του 2023

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακ Κουάρι , Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ,Χέιλι Άτγουελ,Σάιμον Πεγκ

Ο Ίθαν Χαντ και η ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: τον εντοπισμό ενός τρομακτικού όπλου. Το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια τους… Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για 2 Όσκαρ.

Τα Πάντα Όλα (Everything Everywhere All at Once), από 16/02 στο Cinobo

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Κουάν, Ντάνιελ Σάινερτ, Παίζουν: Μισέλ Γεο, Τζέιμι Λι Κέρτις, Κι Χούι Κουάν.

Ο μεγαλύτερος οσκαρικός θρίαμβος των τελευταίων 15 χρόνων. Multiverse κωμωδία πολεμικών τεχνών που μιλά στο σήμερα, με οσκαρικές ερμηνείες από τους Μισέλ Γέο, Τζέιμι Λι Κέρτις, Κι Χούι Κουάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: O Χρυσός Αλέξανδρος της Σοφίας Εξάρχου12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b