MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: O Χρυσός Αλέξανδρος της Σοφίας Εξάρχου

Το φιλμ που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο τελευταίο φεστιβάλ κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης είναι η must see ταινία της τρέχουσας κινηματογραφικής εβδομάδας.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Animal

Στο «Animal» της Σοφία Εξάρχου παρουσιάζονται μέσα από την ιστορία της κεντρικής πρωταγωνίστριας- εξαιρετική στο ρόλο η Δήμητρα Βλαγκοπούλου- οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης κάποιων ανιματέρ που εργάζονται σε ελληνικό ξενοδοχείο και αναλαμβάνουν να ψυχαγωγούν νεόπλουτους τουρίστες από τη Ρωσία και τα Βαλκάνια.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Σιδερένια Γροθιά

Η βιογραφική «Σιδερένια Γροθιά» του Σον Ντέρκιν παρουσιάζει τις σχέσεις των αδελφών Φον Εριχ, που έγραψαν ιστορία στο χώρο του αμερικανικού wrestling του ’80, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον αγνώριστο Ζακ Έφρον σε ένα ρόλο- έκπληξη.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Priscilla

Κατώτερη των προσδοκιών η «Priscilla» της Σοφία Κόπολα που βασίζεται στα απομνημονεύματα της Πρισίλα Πρίσλεϊ αλλά αδυνατεί να προσδώσει βάθος, ουσία και αυθεντικό κινηματογραφικό ενδιαφέρον στα καρέ της.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Λατρεύω να σε Μισώ

Το «Λατρεύω να σε Μισώ» του Γουίλ Γκλουκ με την ανερχόμενη Σίντνει Σουίνι είναι μια ρομαντική κομεντί που πατάει χωρίς έμπνευση στην ασφάλεια των κλισέ του είδους.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μάγια η μέλισσα 3: Η Χρυσή Σφαίρα

Στο παιδικό «Μάγια η μέλισσα 3: Η Χρυσή Σφαίρα» η διάσημη μέλισσα στο χώρο του animation μπλέκει σε νέες περιπέτειες.
Παρουσίαση και αίθουσες προβολής

Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας

Τέλος το ντοκιμαντέρ «Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας» του Αγγελου Ράλλη συνδυάζει τον οικολογικό προβληματισμό με μια συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης.

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b