MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις μόλις μπεις στο δωμάτιο ξενοδοχείου

Ειδικοί σε θέματα σχετικά με τα ταξίδια μοιράστηκαν το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν οι ταξιδιώτες μόλις φτάσουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Monopoli Team

Μπαίνοντας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, πολλοί ταξιδιώτες, κουρασμένοι από το ταξίδι τους, συχνά προσβλέπουν σε μια στιγμή χαλάρωσης. Ωστόσο, οι ταξιδιωτικοί εμπειρογνώμονες συμβουλεύουν να μην προβούν στην ενστικτώδη πράξη να πέσουν στο κρεβάτι και να ανοίξουν την τηλεόραση. Αντ’ αυτού, συνιστούν ένα ζωτικής σημασίας αλλά συχνά παραγνωρισμένο βήμα: τη διενέργεια ελέγχου για κοριούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜόνα Λίζα: Δεν υπέστη ζημιές ο πίνακας του Ντα Βίντσι μετά την επίθεση των ακτιβιστών12.09.2018

Η Caroline Bologna, ανώτερη συντάκτρια της HuffPost, μοιράστηκε τις απόψεις της σχετικά με το θέμα αυτό κατά τη διάρκεια του podcast «Am I Doing It Wrong?», με συμπαρουσιαστές τους Raj Punjabi και Noah Michelson. Η Bologna, επικαλούμενη προσωπικές  εμπειρίες φίλων που αντιμετώπισαν κοριούς σε ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, τόνισε ότι τα παράσιτα αυτά δεν πτοούνται από την καθαριότητα ή την ποιότητα του ξενοδοχείου. «Δεν έχει σημασία πόσο ωραίο είναι το ξενοδοχείο, δεν τους ελκύει η βρωμιά», δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzeta.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b