MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η Taylor Swift θα κινηθεί νομικά για φωτογραφίες της που δημιουργήθηκαν με AI

Οι αναρτήσεις, γνωστές ως «deepfakes», έδειχναν την τραγουδίστρια του «Love Story» σε διάφορες προκλητικές και προσβλητικές πόζες σε έναν αγώνα των Kansas City Chiefs.

Monopoli Team

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι έξαλλη με φωτογραφίες της που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης και οι οποίες κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην πραγματικότητα, η τραγουδίστρια του «Cruel Summer» εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά, αφού οι εικόνες της έγιναν viral, όπως γράφει το «Page Six».

«Το αν θα ληφθούν νομικά μέτρα ή όχι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, αλλά ένα είναι σίγουρο: Αυτές οι ψεύτικες, AI-εικόνες είναι καταχρηστικές, προσβλητικές και έγιναν χωρίς τη συγκατάθεση της», δήλωσε στη «Daily Mail» άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔΝΤ: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να πλήξει το 40% των θέσεων εργασίας και να επιδεινώσει τις ανισότητες12.09.2018

«Ο λογαριασμός στο Twitter που τις δημοσίευσε δεν υπάρχει πια. Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τις άφησε να ‘’ανέβουν’’», προσθέτει ο ίδιος άνθρωπος.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b