MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

O Γουίλεμ Νταφόε απέκτησε (επιτέλους) αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Μετά από 30 χρόνια καριέρας και απίστευτες ερμηνείες, ο Νταφόε τιμήθηκε με αστέρι.

Monopoli Team

Στα 68 του χρόνια, μετά από 150 ταινίες στη μακροχρόνια καριέρα του, ο Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe) τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, με παρόντες οικογένεια, φίλους και συναδέλφους – ανάμεσά του ο Μάρκ Ράφαλο, που παίζουν μαζί στην ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου που απέσπασε Χρυσή Σφαίρα.

«Είναι τιμητικό να βρίσκομαι εδώ και να συμμετέχω σε αυτό» είπε ο ηθοποιός, δείχνοντας τη διάσημη Λεωφόρο του Χόλιγουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουίλεμ Νταφόε: Είμαι ευχαριστημένος όταν ξέρω το γιατί κάνω μια ταινία12.09.2018

«Είναι υπέροχο να είμαι μέρος αυτής της κοινότητας καλλιτεχνών και ανθρώπων, με το να μοιράζονται τις εμπειρίες τους και να βλέπουμε τα πράγματα από τη δική τους οπτική, μας κάνουν να νιώθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και μας ενώνουν» πρόσθεσε ο Νταφόε.

Ως ένας από τους πιο πολυτάλαντους και ιδιαίτερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Νταφόε έχει υποδυθεί διαφορετικούς ρόλους, από τον φλύαρο φαροφύλακα στην ταινία «The Lighthouse», έναν γκάνγκστερ στο «Wild At Heart» του Ντέιβιντ Λιντς και τον Βίνσεντ βαν Γκογκ στο «At Eternity’s Gate», μέχρι το Ιησού στον «Τελευταίο Πειρασμό του Ιησού» του Σκορτσέζε, βασισμένο στο βιβλίο του Ν. Καζαντάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Βίνσεντ βαν Γκογκ μέχρι τον Γκριν Γκόμπλιν: Οι αξέχαστες ερμηνείες του Γουίλεμ Νταφόε12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b