MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με την Ναταλία Σουίφτ (video)

Τολμηρή αλλά και εργατική η Ναταλία Σουίφτ είναι από τους new comers που δίνουν δυναμικό παρών με κάθε τρόπο. Το ίδια δυναμικά και σε ένα concept που της ταιριάζει πολύ, γίνεται η νέα πρωταγωνίστρια της στήλης του Art Meets Fashion.

Η Ναταλία Σουίφτ έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο θέατρο το 2021, στο «Killer Joe» στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου και έκτοτε δεν πέρασε απαρατήρητη. Σχεδόν παράλληλα μάς συστήθηκε και τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά 42⁰C της COSMOTE TV και κάπως έτσι μπήκε «στα πράγματα» πολύ γρήγορα.

Θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς πως το teen face της θα μπορούσε να την περιορίσει σε επίπεδο ρόλων και αυτό ήταν κάτι που τρόμαζε και την ίδια στα πρώτα της βήματα, έχοντας το άγχος αν θα μπορέσει ποτέ να δοκιμαστεί σε κάτι άλλο πέρα από ρόλους εφήβων και γενικά νεότερων γυναικών. Σύντομα συνειδητοποίησε πως υπάρχουν και οι «ψαγμένοι» δημιουργοί, οι ανοιχτοί να της δείξουν εμπιστοσύνη και που βλέπουν πιο πέρα από μια εμφάνιση.

Αυτό το διάστημα την βλέπουμε στο «Closer» που ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Χώρα, ενώ συμμετέχει και στη σειρά του MEGA, «Το Nαυάγιο». Πρόσφατα την είδαμε και στη σειρά του Βασίλη Κεκάτου, «Milky way» στο MEGA, ενώ είναι στο κάστ και της επόμενης ταινίας του σκηνοθέτη που αναμένουμε μέσα στο 2024.

Για την ώρα γίνεται η νέα πρωταγωνίστρια της στήλης του Art Meets Fashion σε ένα concept απευθείας από… το μέλλον! Ενσωματώνοντας την τάση του φουτουριστικού design στα σύνολα, η Ναταλία Σουίφτ μεταμορφώνεται σε ένα ιδιαίτερο πλάσμα που μόλις το έσκασε από κάποιο «metaverse» και έρχεται απευθείας από εκεί για να μάς συναντήσει στο παρόν.

Το εκκεντρικό μέλλον συναντά το δημιουργικό παρόν!

Από το πουκάμισο και το κολάν YIORGOS ELEFTHERIADES σε μεταλλικές αποχρώσεις και υφές, «ξεγλιστρά» με άνεση μέσα σε ιδιαίτερα items ενός brand γνήσιου εκπροσώπου της ελληνικής avant garde, αυτό της MELISSANTHI SPEI. Με την ολόσωμη φόρμα CALZEDONIA από δαντέλα, ειδικά σχεδιασμένη για εμφανίσεις που αποπνέουν δυναμισμό, η Ναταλία Σουίφτ κάνει μία ακόμη πρόταση για απόλυτα σύγχρονες εμφανίσεις.

Ογκώδη παπούτσια από SHOP AND TRADE και FAVELA έρχονται και «κουμπώνουν» στα outfits.

 

Τα κοσμήματα της φωτογράφισης είναι της CHRISTINA BRAMPTI

Όνειρο, φαντασία και ψευδαίσθηση μπλέκονται αριστοτεχνικά μεταξύ τους και σε αυτό συμβάλλουν – εκτός από τα εντυπωσιακά outfits – και τα φουτουριστικά κοσμήματα του brand CHRISTINA BRAMPTI, που έρχονται να προσδώσουν αυτόν τον χαρακτήρα statement που απογειώνει τα σύνολα.

 

Φουτουριστική αίσθηση και στο μακιγιάζ!

Στο μακιγιάζ η εταιρεία ΜΟΝ REVE έχει κάνει τα «μαγικά» της! Για το μακιγιάζ των ματιών έχει γίνει ένα «παιχνίδι» με αποχρώσεις του μπλε μαζί με υπέροχες μεταβατικές σκιές του café-au-lait, του σαμπανί και του μπρονζέ με την παλέτα Skinny Jeans της συλλογής Happy Palettes, σε συνδυασμό με την παλέτα Lilies + Unicorns με πιο λιλά, βιολετί και δαμασκηνί αποχρώσεις, ψυχρά και ζεστά μωβ, συνδυασμένα με λαμπερά χρυσά και bronze σε ματ, μεταλλικές υφές και glitter.

Το Gravity Not! Mascara βοηθά στο ακτινωτό αποτέλεσμα από τη ρίζα ως τις άκρες των βλεφαρίδων σε συνδυασμό με το Vortex για ακόμη περισσότερο όγκο και ένταση στο βλέμμα! Το Kissy Lips χάρισε την απαραίτητη ενυδάτωση στα χείλη, ώστε να εφαρμοστεί στη συνέχεια το υγρό Inky Lips κραγιόν μεγάλης διάρκειας, με υπέροχο ματ αποτέλεσμα. Το ενυδατικό lip gloss Shiny Lips στην απόχρωση 01 Clear τοποθετήθηκε στα μάτια δίνοντας extra πολυδιάστατη λάμψη, για την αίσθηση αυτή που θέλει η φουτουριστική τάση!

Για το πρόσωπο χρησιμοποιήθηκε το Dewy Skin της ΜΟΝ REVE, το ελαφρύ, υγρό foundation που χαρίζει λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Το υγρό highlighter Stellar χάρισε επιπλέον εκθαμβωτική λάμψη πάνω από το ενυδατικό κρεμώδες ρουζ σε μορφή stick Blush Bar. Για το μακιγιάζ χρησιμοποιήθηκε το μοναδικό σετ 10 πινέλων της εταιρείας που έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις από το πιο απλό έως το πιο εντυπωσιακό ολοκληρωμένο makeup look, ενώ όλα τα προϊόντα χειλιών εφαρμόστηκαν με ακρίβεια χάρη στο 141 διπλό πινέλο με την ειδική σχεδίαση για τέλεια εφαρμογή.

Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα ΜΟΝ REVE

Ομάδα παραγωγής

Art Director, Fashion Editor: Σίσσυ Σουβατζόγλου
Photographer: Γιώργος Κατσανάκης
Production Director: Μάρη Τιγκαράκη
Make up: Στέλλα Μαυροδή με προϊόντα ΜΟΝ REVE
Assistant Photographer/ video editor: Πέτρος Μακρής
Commercial team: Unique Era Agency

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Ρούχα: YIORGOS ELEFTHERIADES. MELISSANTHI SPEI. CALZEDONIA
Κοσμήματα: CHRISTINA BRAMPTI
Παπούτσια: FAVELA, SHOP AND TRADE
Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b