MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Από τον Σασμό μέχρι την Παραλία: Πότε επιστρέφουν με νέα επεισόδια οι ελληνικές σειρές της TV;

Aναλυτικός οδηγός ανά κανάλι για το πότε θα δούμε τα επόμενα επεισόδια των αγαπημένων μας σειρών.

Monopoli Team

Με αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές να επιστρέψουν οι αγαπημένες τους σειρές με τα νέα τους επεισόδια καθώς έκαναν μια μικρή ανάπαυλα για τις γιορτές. Πότε επιστρέφουν στους δέκτες μας Σασμός, Γη της ελιάς, Μάγισσα, Προξενιό, Πανθέοι, Παράδεισος των κυριών αλλά και το Ναυάγιο και οι σειρές της ΕΡΤ;

Το δεδομένο μέχρι στιγμής είναι ότι η ΕΡΤ ξεκινάει πρώτη από όλους να πιάνει το νήμα ενώ νωρίς στο παιχνίδι θα μπουν και οι Πανθέοι. Απογοήτευση έχουν ήδη πάρει όσοι έβλεπαν τη σειρά Μετά τη φωτιά καθώς διακόπηκε απότομα ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια του Έρωτα φυγά που ακούγεται ότι πάει στον ΑΝΤ1, επίσημες ανακοινώσεις όμως δεν υπάρχουν προς το παρόν.

Δείτε αναλυτικά ανά κανάλι τι έχει προγραμματιστεί και πότε επιστρέφουν οι αγαπημένες σειρές.

ALPHA

Τρεις σειρές του έχει σε αναμονή ο Alpha και θα ξεκινήσουν εκτός απροόπτου ξανά με νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Σασμός

Ο Σασμός μπαίνει στο 2024 με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στον ρόλο του σκληρού εισαγγελέα που θα συγκρουστεί με όλους και ειδικά τη Στέλλα και τον Αντώνη για τη βεντέτα. Το τρέιλερ μας προϊδεάζει για τη δολοφονική απόπειρα κατά του Μαθιού από τον Αντρέα και τον τραυματισμό της Ντίνας ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το πώς θα ολοκληρωθεί ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Τα νέα επεισόδια έρχονται στις 15 Ιανουαρίου στις 21.00.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναστασία Παντούση: Είμαι φιλόδοξη, έχω ορίζοντα. Ελπίζω φωτεινό12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b