MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τίποτα: Ο Robert De Niro κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην νέα αργεντίνικη σειρά του Disney+

Η νέα σειρά του Disney+, «Τίποτα», ακολουθεί έναν κριτικό γαστρονομίας, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά, όταν προσλαμβάνει μια νεαρή γυναίκα για να εργαστεί στο σπίτι του.

Τίποτα
Monopoli Team

Η νέα δραματική κωμωδία «Τίποτα» σε σενάριο των Mariano Cohn και Gastón Duprat, έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στο Disney+ στις 27 Δεκεμβρίου, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα.

Τίποτα

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η πρωτότυπη σειρά «Τίποτα» παρουσιάζει την ιστορία του Manuel (Luis Brandoni), ενός εκλεπτυσμένου κριτικού γαστρονομίας από το Μπουένος Άιρες, λάτρη της τέχνης και ταραξία, ο οποίος ζει εδώ και δεκαετίες με μια γυναίκα (María Rosa Fugazot) που φροντίζει τα πάντα για εκείνον, λειτουργώντας ως προσωπική βοηθός, οικονόμος και μαγείρισσα. Ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός τον αναγκάζει να αλλάξει τη ρουτίνα του και να προσλάβει την Antonia (Majo Cabrera), μια άπειρη νεαρή γυναίκα που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Παραγουάης, ώστε να τον βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού. Ο Manuel θα διηγηθεί στην Antonia  τις αμέτρητες πτυχές της ζωής του, από τις προσωπικές του σχέσεις και προτιμήσεις μέχρι αυστηρά μαγειρικά θέματα, ενώ το χάσμα πολιτισμών και γενεών θα τους οδηγήσει σε ασυνήθιστες, αντιφατικές αλλά και τρυφερές καταστάσεις, που καταλήγουν να είναι σημαντικές εμπειρίες μάθησης και για τους δύο.

Εν μέσω αυτής της διαδικασίας, ο παλιός φίλος του Manuel, ο Vincent (Robert De Niro), ένας διάσημος νεοϋορκέζος συγγραφέας, τον επισκέπτεται στο σπίτι του και μαζί θα μοιραστούν διαφορετικές εμπειρίες, όπως γευσιγνωσία φαγητών, διάβασμα, μεγάλες βόλτες και υπαρξιακές συζητήσεις, με φόντο την υπέροχη πόλη του Μπουένος Άιρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό Home Alone μέχρι Die Hard: 10 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Disney+ για όλα τα γούστα12.09.2018

Το καστ της σειράς «Τίποτα» συμπληρώνουν οι Silvia Kutika, Enrique Piñeyro, Gastón Cocchiarale, Daniel Miglioranza, Pablo Novak, Belén Chavanne, Alejandro Paker, Rodrigo Noya, Ariadna Asturzzi, Cecilia Dopazo, Manuel Vicente, με την ειδική συμμετοχή του Daniel Aráoz. Μεταξύ άλλων διάσημων καλεσμένων, ο Robert De Niro κάνει guest star εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b