MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

My Name Is Barbra: Αποκαλυπτική η Μπάρμπρα Στρέισαντ στην αυτοβιογραφία της

Η 81χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια μιλά για την παιδική της ηλικία, η οποία διαμόρφωσε το πώς είναι σήμερα.

Monopoli Team

Μέσα από τη νέα της αυτοβιογραφία My Name Is Barbra, η 81χρονη βραβευμένη με δύο Όσκαρ σταρ, Μπάρμπρα Στρέισαντ, ειλικρινής και απελευθερωμένη, μιλάει για τους άντρες που συνέβαλαν στο να γίνει αυτό που είναι σήμερα, ξεκινώντας από τον πατέρα της που δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

«Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες του να με κρατάει σαν μωρό. Πάντα αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσε να μοιάζει. Χρόνια αργότερα, η μητέρα μου μου είπε ότι για μήνες μετά τον θάνατό του συνέχιζα να σκαρφαλώνω στο παράθυρο περιμένοντάς τον να γυρίσει στο σπίτι. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ακόμα περιμένω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLee Sun-kyun: Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του “Parasite” στα 48 του12.09.2018

Έλιοτ Γκουλντ

«Στις πρόβες στο Θέατρο New Amsterdam της Νέας Υόρκης, είδα έναν ψηλό νεαρό άντρα με σκούρα σγουρά μαλλιά, που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτός ήταν ο Έλιοτ Γκουλντ. Είχε γλυκό χαμόγελο και ζεστά καστανά μάτια. Μια μέρα, βγαίνοντας από τον κινηματογράφο που είχαμε πάει, χιόνιζε. Περπατούσαμε στο Rockefeller Center όταν ξαφνικά έσκυψε, πήρε λίγο χιόνι, άρχισε να με κυνηγάει και να παίζουμε χιονοπόλεμο στις 2.00 το πρωί. Ζήτησε να κάνουμε ανακωχή, ήρθε κοντά μου, έπλυνε το πρόσωπό μου με χιόνι και μετά με φίλησε πολύ απαλά. Ήταν τόσο ρομαντικό, σαν σκηνή από ταινία. Ήμουν 19 ετών και εκείνος 23, κάτι που πιθανότατα με τράβηξε πάνω του».

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟμάρ Σαρίφ: Οι μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές του σπουδαίου ηθοποιού12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b