MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Άρωμα μαλλιών: Η απόλυτη προσθήκη στη συλλογή ομορφιάς σου

Το άρωμα μαλλιών μπορεί να γίνει η νέα σου beauty εμμονή.

Monopoli Team

Τα αρώματα μαλλιών αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων ομορφιάς. Μερικές γυναίκες ενδέχεται να μην έχουν ακόμα κάποιο στη συλλογή τους, ενώ άλλες τα δοκίμασαν και δεν μπορούν να τα αποχωριστούν. Ενώ, για κάποιες άλλες που δεν αγαπούν να αρωματίζουν το δέρμα τους είναι ο ιδανικός σύμμαχος ομορφιάς.

Τα αρώματα μαλλιών διαφέρουν από τα κλασσικά αρώματα. Οι συνθέσεις τους είναι πιο απαλές, χωρίς αλκοολικές συγκεντρώσεις, και περιέχουν συστατικά που περιποιούνται και προστατεύουν τα μαλλιά από τις ακτίνες του ήλιου και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποφεύγεις να αρωματίζεις τα μαλλιά σου με ένα απλό άρωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥπάρχει μυστικό ομορφιάς που χαρίζει πιο λαμπερά μαλλιά;12.09.2018

Το άρωμα μαλλιών

Ένα άρωμα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εφαρμογή στα μαλλιά δεν λερώνει τα ρούχα και το δέρμα. Είναι πολύ βολικό για να το βάζεις στην τσάντα σου, ώστε να το ανανεώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας σε περίπτωση απροσδόκητων γεγονότων. Στα εστιατόρια, για παράδειγμα, τα μαλλιά είναι τα πρώτα που εμποτίζονται με τη μυρωδιά του φαγητού. Μόνο με έναν ψεκασμό μπορείς να φρεσκάρεις λίγο το άρωμά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b