MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος – Milky Way: «Ο Τζο είναι ο πρώτος ρεαλιστικός queer ρόλος στην ελληνική τηλεόραση»

«Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν, δεν είναι αποδεκτά» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, που υποδύεται τον Τζο στο Milky Way.

Monopoli Team

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, Milky Way και βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο του ο οποίος είναι ο πρώτος ρεαλιστικός Gay-Queer που βλέπουμε στην τηλεόραση.

Για το πώς ήταν ως παιδί, ανέφερε ότι: «Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι. Μπορείς να καταλάβεις πράγματα που σου αρέσουν, να δοκιμάσεις, να κάνεις λάθος. Είναι επιτρεπτό να κάνεις λάθη, και θα έπρεπε να δίνεται η ευκαιρία και από την οικογένεια και από το σχολείο να δοκιμάζεις πράγματα για να επιλέγεις τι σου αρέσει και να πας προς τα εκεί.

Αυτό δεν υπάρχει. Δυστυχώς είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα. Εγώ σαν παιδί ήμουν αρκετά μπερδεμένος και κλειστός. Τα ερεθίσματα που έπαιρνα, δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και αυτά που ήθελα να κάνω. Το κατάλαβα από πολύ νωρίς. Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω, είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝαταλία Σουίφτ: «Η πιο δύσκολη σκηνή στο Milky Way ήταν όταν έπρεπε να πω το ‘Πάτερ ημών’» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b