MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ναταλία Σουίφτ: «Η πιο δύσκολη σκηνή στο Milky Way ήταν όταν έπρεπε να πω το ‘Πάτερ ημών’» (vid)

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ναταλία Σουίφτ είπε, μεταξύ άλλων, πως η σκηνή που τη δυσκόλεψε περισσότερο στα γυρίσματα του “Milky Way” ήταν η στιγμή που έπρεπε να πει το ‘Πάτερ ημών’ απ’ έξω.

Monopoli Team

Η Ναταλία Σουίφτ μίλησε για το κλίμα στα γυρίσματα της σειράς του Mega, “Milky Way”, στην οποία πρωταγωνιστεί. «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Ήταν μια φοβερή δουλειά από άποψη παραγωγής και αισθητικής. Δεν είχα κάνει παρόμοια δουλειά».

Στη σειρά πρωταγωνιστεί επίσης και δάσκαλός της στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, Ακύλλας Καραζήσης, για τον οποίο η ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Είναι ο αγαπημένος μου δάσκαλος. Τον είχα για δύο χρόνια και μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Με έμαθε να μιλάω σαν άνθρωπος, θα πω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δουλειές σαν το Milky Way θα έπρεπε να προωθούνται στα σχολεία» (vid)12.09.2018

Στη συνέχεια αποκάλυψε ποια ήταν η σκηνή που τη δυσκόλεψε περισσότερο στα γυρίσματα του “Milky Way”. «Η πιο δύσκολη σκηνή για εμένα όταν έπρεπε να κάνω την προσευχή και να πω το ‘Πάτερ ημών’ 18 χιλιάδες φορές. Νομίζω δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου το ‘Πάτερ ημών’ και δεν το ήξερα απ’ έξω». 

Επιπλέον, οι καιρικές συνθήκες δυσκόλευαν περισσότερο τα γυρίσματα, σύμφωνα με την ίδια, αφού πολλές καλοκαιρινές σκηνές γυρίστηκαν τον χειμώνα, ενώ άλλες χειμερινές το καλοκαίρι.

Μιλώντας για την αποδοχή της διαφορετικότητας σήμερα, η Ναταλία Σουίφτ ανέφερε: «Σίγουρα έχουν γίνει πολλά βήματα, αλλά έχουμε ακόμη μπροστά μας πολύ δρόμο. Και όχι μόνο στην επαρχία…». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος για το Milky Way: «Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να είναι διαφορετικό» (vid)12.09.2018

Τέλος, αποκάλυψε πως η ίδια ήξερε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός από την έκτη δημοτικού. «Είμαι από αυτές τις γραφικές περιπτώσεις. Κάναμε ένα θεατρικό στο σχολείο και είχα σκεφτεί ‘κοίτα τι ωραία που είναι’. Έτσι το πήρα απόφαση και είπα πως αυτό θέλω να κάνω τελικά». 

Στο θέατρο, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί, αυτή την περίοδο, στο πολυβραβευμένο έργο του Πάτρικ Μάρμπερ, “Closer” που παρουσιάζεται στο Θέατρο Χώρα, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αγιοπετρίτη – Μπογδάνου. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b