MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το «ιπτάμενο 5στερο» ξαναγράφει την ιστορία του luxury travelling

Ιδιωτικό αεροσκάφος ή 5στερο ξενοδοχείο; Ο νέος ορισμός της ταξιδιωτικής πολυτέλειας συνδυάζει μοναδικά και τα δύο…

Monopoli Team

Η πτήση με ιδιωτικό αεροσκάφος αποκαλύπτει από μόνη της την οικονομική άνεση των επιβατών της. Πόσω μάλλον αν το αεροσκάφος αυτό είναι το «World Traveler» που διαθέτει τρία σαλόνια με τέτοια πολυτέλεια που θα ζήλευαν και τα 5στερα ξενοδοχεία…

Ένα ξενοδοχείο πολυτελείας στον αέρα

Με σκοπό την παροχή των ανέσεων και της πολυτέλειας ενός ακριβού ξενοδοχείου στον αέρα, γεννήθηκε η ιδέα World Cruiser της Camber Aviation Management, ώστε η πολυτέλεια να απογειωθεί πάνω από τα σύννεφα προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία πτήσης στους προνομιούχους επιβάτες των ιδιωτικών αεροσκαφών.

Το BBJ 777-200LR, δημιουργήθηκε με σκοπό να μεταφέρει πρωτίστως με ασφάλεια αλλά και με πολυτέλεια γύρω στους 80 επιβάτες. «Θέλαμε να βρούμε μια λειτουργική, καινοτόμο λύση με όμορφους αλλά άνετους χώρους κατά τη διάρκεια της πτήσης, σε συνδυασμό με πολυτελείς υπηρεσίες», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Camber, Tom Chatfield.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ50 θέσεις φόρτισης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

Το αεροσκάφος χωρίζεται σε πολλές ζώνες που αποπνέουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα αλλά και που μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα θορύβου κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Γιολάντα Μαρκοπούλου μάς καλεί να βυθιστούμε σε μια VR εμπειρία στο Μουσείο Μπενάκη12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b