MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η νέα “Holidays Collection” λαμπερών ρολογιών από τη Swatch είναι εδώ

Η Swatch γιορτάζει με ρολόγια που φέρνουν νότες χαράς με την απροσδόκητη λάμψη και τις μοναδικές λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν τη διάθεση και να συμπληρώνουν κάθε γκαρνταρόμπα.

Monopoli Team

Τα εννέα σχέδια της Holiday Collection απομακρύνονται από την παραδοσιακή πράσινη και κόκκινη χρωματική παλέτα και επιλέγουν αστραφτερά φινιρίσματα, ιριδίζουσες πινελιές και παιχνιδιάρικες χρωματιστές λεπτομέρειες.

DASH OF YELLOW, A DASH OF GREEN. Αυτά τα δύο ρολόγια είναι κατασκευασμένα από υλικά βιολογικής προέλευσης και παίζουν με τις αντιθέσεις και τη γοητεία του γυαλιστερού βερνικιού. Η κομψή γυαλιστερή μαύρη κάσα και το λουράκι, αναδεικνύονται με τα εορταστικά χρώματα στους δείκτες και ένα παράθυρο ημερομηνίας στη θέση της ώρας 6, που κάνουν την ανάγνωση της ώρας εύκολη υπόθεση.

Το GOLDEN RADIANCE μιλάει την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με τα ρολόγια Swatch CHRONO, αλλά με μια πρόσθετη πινελιά εορταστικής μαγείας. Η γκρι ημιδιαφανής κάσα συμπληρώνεται από χρυσές πινελιές στο καντράν και τα κουμπιά που μοιάζουν με λαμπερά στολίδια σε ένα εορταστικό δέντρο. Για λίγη παραπάνω πολυτέλεια, το λουράκι διαθέτει κροκό σχέδιο.

DREAMING OF GEMSTONES ΚΑΙ FANTASTIC FUCHSIA. Σχεδιασμένα για να τραβούν τα βλέμματα με τα ιριδίζοντα καντράν και τις εγχαράξεις εορταστικών αστεριών, αυτά τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα από υλικά βιολογικής προέλευσης και τιμούν τις πιο «»hot»» τάσεις της σεζόν – τις μεταλλικές αποχρώσεις και το παιχνιδιάρικο ροζ. Αιχμαλωτίζουν το πνεύμα της στιγμής και του προσδίδουν ένα άγγιγμα γιορτινής μαγείας.

Με μοναδικούς χρωματικούς τόνους εμπνευσμένους από πολύτιμους λίθους, το AURIC WHISPER αποπνέει ένα ζεστό εορταστικό vibe. Μια πιο προσεκτική ματιά στο καντράν, που είναι φινιρισμένο με μια πινελιά μεταλλικής φινέτσας, αποκαλύπτει ένα εντυπωσιακό χαραγμένο γεωμετρικό μοτίβο.

Αυτή η νέα προσθήκη στη σειρά IRONY CHRONO συνδυάζει την αιώνια γοητεία του μαύρου με ένα εορταστικό μεταλλικό twist. Το IN THE BLACK συνδυάζει ένα βουρτσισμένο καντράν με ένα μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσή απόχρωση. Οι φωτεινοί, φωσφορίζοντες δείκτες, του προσδίδουν λειτουργικότητα και στιλ.

Ό,τι λάμπει είναι στο DASHING SLATE. Με λεπτές ανταύγειες στο καντράν, εκπέμπει διακριτική πολυτέλεια, ιδανική για να ζήσεις ξεχωριστές στιγμές κατά τη διάρκεια των γιορτών. Η σειρά SKIN IRONY καλωσορίζει το πιο πρόσφατο μέλος της, που διατίθεται με μεταλλικό μπρασελέ, και έχει ενδείξεις εκτυπωμένες διακριτικά στο τζάμι για ένα καθαρό και λιτό look.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓια την Semiology “Sustainable is the New Black” – Η νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας12.09.2018

Το BUBBLY AND BRIGHT είναι ακόμη μία τέλεια προσθήκη στη σειρά SKIN IRONY. Το εξαιρετικά λεπτό μινιμαλιστικό στιλ συνδυάζεται με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε χρυσή απόχρωση και ρυθμιζόμενο λουράκι με πόρπη τύπου πεταλούδας, προσθέτοντας ακριβώς τη σωστή ποσότητα εορταστικής λάμψης σε κάθε εμφάνιση. Από περίτεχνα δώρα μέχρι έναν μοντέρνο τρόπο για να παρακολουθείτε την ώρα, η Holiday Collection της Swatch διαθέτει ρολόγια για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για κάτι πιο διακριτικό είτε για ένα statement κομμάτι.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b