MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: 15 προτάσεις για τo Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου

Παραστάσεις και συναυλίες που κάνουν πρεμιέρα και εκθέσεις που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2023 και αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Monopoli Team

Θεατρικές παραστάσεις

Πλατόνωφ, του Άντον Τσέχωφ στο Θέατρο Τόπος Αλλού

«Πλατόνωφ» του Αντον Παύλοβιτς Τσέχωφ στην κεντρική σκηνή του Τόπος Αλλού με τον Μάξιμο Μουμούρη στον επώνυμο ρόλο. Μια καινούργια δραματουργική επεξεργασία, απολύτως βασισμένη στο πρωτότυπο θα δώσει την ευκαιρία για μια νέα ρηξικέλευθη παράσταση που δεν θα υπερβαίνει  τις 2 ώρες σε κείμενο και σκηνοθεσία Νίκου Καμτσή. Στην σκηνή του Τόπος Αλλού θα στηθεί ο κήπος του αποθανόντος άδοξα στρατηγού Βοινίτσεφ και εκεί θα μαζευτούν μετά από ένα βαρύ Ρωσικό χειμώνα όλα τα πρόσωπα. Επίκεντρο ο γοητευτικός και προκλητικός επαρχιακός δάσκαλος Μιχαήλ Βασιλίεβιτς Πλατόνωφ. *Παίζουν: Μάξιμος Μουμούρης, Δημήτρης Φραγκιόγλου, Τζωρτζίνα Παλαιοθοδωρου, Θοδωρής Ελευθεριάδης κ.α. 
Παραστάσεις: Από 18 Νοεμβρίου 2023. Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 20:30.
Εισιτήρια: Από 12€. Προπώληση: more.com
Θέατρο Τόπος Αλλού, Κεφαλληνίας 17, Αθήνα. Τηλ.:210 8656004.

Χ. Η ζωή και η εποχή του Malcolm X: Η πρωτοποριακή όπερα της MET σε απευθείας μετάδοση στο Μέγαρο

Η πρωτοποριακή όπερα «Χ: Η ζωή και η εποχή του Malcolm X» του Anthony Davis παρουσιάζεται σε νέα παραγωγή στη Met και προβάλλεται σε απευθείας δορυφορική μετάδοση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 19:55 (στα αγγλικά με αγγλικούς υπότιτλους). Στο νέο ανέβασμα του έργου του Davis τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Robert O’Hara. Ο κορυφαίος αμερικανός σκηνοθέτης φαντάζεται τον Μάλκολμ ‒μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κινήματος υπεράσπισης των πολιτικών δικαιωμάτων των Αφροαμερικανών‒ σαν έναν καθημερινό άνθρωπο, η ιστορία του οποίου υπερβαίνει τον χώρο και τον χρόνο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο βαρύτονος Will Liverman.
Παραστάσεις: Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στις 19:55. 
Εισιτήρια: 8 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 15 € ● 25 €. Προπώληση: 210 72 82 333, www.megaron.gr
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000

«Underground», σε σκηνοθεσία Ντουσάν Κοβάσεβιτς στο Θέατρο Ακροπόλ

Η εμβληματική ταινία «Underground» του Εμίρ Κουστουρίτσα, βασισμένη στο πρωτότυπο θεατρικό έργο «Άνοιξη τον Ιανουάριο» και στo μυθιστόρημα «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια χώρα» του Ντουσάν Κοβάσεβιτς, ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νικίτα Μιλιβόγεβιτς, με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιάννη Τσορτέκη και Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Το «Underground» αφηγείται την επική ιστορία δύο φίλων, του Μπλάκι και του Μάρκο, με φόντο την πολιτική αναταραχή και τον πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
Παραστάσεις: Από 18 Νοεμβρίου 2023. Τετάρτη στις 19:00. Πέμπτη στις 20:00. Παρασκευή στις 21:00. Σάββατο στις 17:45 & 21:00. Κυριακή στις 19:00.
Εισιτήρια: Από 15€. Προπώληση: more.com
Θέατρο Ακροπόλ, Ιπποκράτους 9, Αθήνα. Τηλ: 21 0364 8303.

Το Γάλα, του Βασίλη Κατσικονούρη στο Θέατρο Σταθμός

Το έργο – σταθμός του νεοελληνικού θεάτρου, «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, επανέρχεται στη σκηνή του Θεάτρου Σταθμός – είκοσι χρόνια από τη συγγραφή του και δέκα μετά το τελευταίο του ανέβασμα στη σκηνή. Μια μητέρα από την πρώην Σοβιετική ένωση και οι δυο της γιοι συνθέτουν μια συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία όπου φωτίζεται δεξιοτεχνικά από τον συγγραφέα ο συναισθηματικός κόσμος των ηρώων και οι ανησυχίες τους. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν η Ερμίνα Κυριαζή και ο Μάνος Καρατζογιάννης. *Παίζουν: Στέλλα Γκίκα, Δημήτρης Πασσάς, Ελένη Σακκά, Μάνος Καρατζογιάννης.
Παραστάσεις: Από 18 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή 18.15
Εισιτήρια: 15 ευρώ, φοιτητικό 13 ευρώ, ανέργων/ΑΜΕΑ 8 ευρώ. Προπώληση: more.com.

Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείο), τηλ: 2105230267.

Ο πόλεμος δεν έχει πρόσωπο γυναίκας, της Σβετλάνα Αλεξίεβιτς στο Θέατρο Φούρνος

«Ο πόλεμος δεν έχει πρόσωπο γυναίκας» είναι ο τίτλος του έργου, της βραβευμένης με Νόμπελ Λογοτεχνίας (2015) Λευκορωσίδας δημοσιογράφου και συγγραφέως Σβετλάνα Αλεξίεβιτς, το οποίο θα παρουσιαστεί σε σύλληψη και ερμηνεία Κάτιας Γέρου και Ναταλίας Γεωργοσοπούλου και δραματουργική επεξεργασία Παντελή Μπουκάλα. Στην Αθήνα η παράσταση θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Φούρνος από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου. Δύο γυναικείες φιγούρες στη σκηνή καταθέτουν ένα σύγχρονο μαρτυρολόγιο για τη συμμετοχή της σοβιετικής γυναίκας στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Αφηγούνται την τραγική ιστορία της θηλυκότητας μέσα στα πεδία των μαχών, δημιουργώντας ένα τοπίο μνήμης, όπου συνδέονται το παρόν με το παρελθόν, το πραγματικό με το ονειρικό.
Παραστάσεις: Από 18 Νοεμβρίου 2023. Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.00.
Εισιτήρια: 15€ γενική είσοδος, 10€ φοιτητές, άνεργοι ΟΑΕΔ, ΑμΕΑ & συνοδός ΑμΕΑ, άνω των 65. Ισχύουν εκπτώσεις σε ομαδικές κρατήσεις άνω των 7 ατόμων. Προπώληση: more.com
Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, Νεάπολη Εξαρχείων. Τηλ: 210 64 60 748.

Ο Γλάρος, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Διαμαντή στο Θέατρο Σημείο

«Ο Γλάρος», το γόνιμο έργο του Τσέχωφ, παρουσιάζεται από το Θέατρο Σημείο σε μια νέα, τολμηρή και απολύτως προσωπική προσέγγιση από το σκηνοθέτη και συγγραφέα Αλέξανδρο Διαμαντή. «Η ζωή όπως τη βλέπουμε στα όνειρά μας». «Χρειαζόμαστε νέους τρόπους έκφρασης»! «Η εποχή μας είναι νεκρή»! «Να μάθεις να έχεις πίστη». «Γράφω αυτό που μου υπαγορεύει η ψυχή μου». Λόγια μιας παράστασης που θέλει ν’ ανατρέψει όλες μας τις βεβαιότητες γύρω από το γνωστό έργο του Τσέχωφ. Ο έρωτας και η τέχνη, ο πυρετός και ο συμβιβασμός, η οργή και η απάθεια, η δημιουργία και η πίστη – ο δρόμος που οδηγεί στον όλεθρο είναι στρωμένος με αγαθές προθέσεις. *Παίζουν: Ιωάννα Μακρή, Δημήτρης Μανδρινός, Μανταλένα Καραβάτου, Βαγγέλης Ρόκκος κ.α.
Παραστάσεις: Από 18 Νοεμβρίου 2023.  Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 20:30. Κυριακή στις 19:30.
Εισιτήρια: Γενική Είσοδος: €17. Μειωμένο εισιτήριο (φοιτητές, 65 και άνω, άνεργοι, αμεα : €15. Ατέλειες: €10. Ομαδικό (παρέες άνω των 10 ατόμων): €10. Προπώληση: more.com
Θέατρο Σημείο, Χαριλάου Τρικούπη 4, Καλλιθέα Τηλ. 210 9229579.

Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος, του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Θέατρο Olvio

Η θεατρική ομάδα «Πτωχαλαζόνες» παρουσιάζει την κωμωδία του Ιάκωβου Καμπανέλλη «ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου στο θέατρο Olvio. Λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι διάδοχοι του πολεμούν μεταξύ τους για  την κυριαρχία του κόσμου. Η Ρόδος, κηρύσσοντας αυστηρά ουδετερότητα, έχει μετατραπεί σε έναν ασφαλή τουριστικό παράδεισο.  Δημόσια κτίρια και ναοί  έχουν μετατραπεί σε επιχειρήσεις ενώ η κυβέρνηση έχει αντικατασταθεί από το Ανώτατο Ξενοδοχειακό Συμβούλιο. Όταν ο πόλεμος μεταφέρεται στην θάλασσα, οι Ροδίτες με τον φόβο ότι οι Μακεδόνες του Δημητρίου του Πολιορκητή πλέουν εναντίον τους, στέλνουν τον καλύτερο τους μάγειρα και την πιο όμορφη κοπέλα του νησιού για να τον ξελογιάσουν. *Παίζουν: Ελισσαίος Βλάχος, Χαρά Δημητριάδη, Αγγελική Μαρίνου, Δήμητρα Μητροπούλου κ.α.
Παραστάσεις: Από 18 Νοεμβρίου 2023. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.
Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 15 ευρώ. Φοιτητικό, ομαδικό (γκρουπ άνω των 10 ατόμων): 12 ευρώ. Ανέργων, ΑμεΑ: 8 ευρώ . Ατέλειες ΣΕΗ: Δωρεάν. Προπώληση: more.com
Θέατρο OLVIO, Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός. Τηλ: (+30) 210 3414118.

Μια Σεμνή Πρόταση, του Τζόναθαν Σουίφτ στο Από Κοινού Θέατρο

Το Από Κοινού Θέατρο παρουσιάζει την παράσταση «Μια σεμνή πρόταση» από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 20.00. Η παράσταση βασίζεται στο έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Τζόναθαν Σουίφτ, την ελεύθερη απόδοση του οποίου υπογράφει ο Αντώνης Ξένος, που ερμηνεύει τον μονόλογο σε σκηνοθεσία Δανάης Κατσαμένη. Έχοντας ως βασικό γνώμονα την απέχθεια προς τα τυραννικά καθεστώτα ο συγγραφέας, που έγινε ευρέως γνωστός από τα περίφημα «Ταξίδια του Γκιούλιβερ», έγραψε ένα έργο όπου χρησιμοποιεί με δυστοπική αλληγορία την έννοια της ανθρωποφαγίας, για να πραγματοποιήσει μα ευθύβολη και διορατική επίθεση στα μειωμένα αντανακλαστικά κάθε «φιλήσυχου», αλλά πρακτικά εφησυχασμένου πολίτη-αναγνώστη, κάθε εποχής και κοινωνίας.
Παραστάσεις: Από 19 Νοεμβρίου 2023.  Κυριακή, 20.00.
Εισιτήρια: 15 ευρώ (κανονικό), 12 ευρώ (μειωμένο), 10 ευρώ (ομαδικές κρατήσεις). Προπώληση: more.com
Από Κοινού Θέατρο, Ευπατριδών 4, Αθήνα. Τηλ: 21 1405 7249.

Μιστέρο Μπούφο, του Ντάριο Φο στο θέατρο Άβατον

Η ομάδα Sussurus Theatre Group παρουσιάζει το «Μιστέρο Μπούφο» του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία Γιώτας Σερεμέτη. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου στο Θέατρο Άβατον. Στην παράσταση τέσσερις ηθοποιοί με εργαλείο τα σώματά τους, τη φωνή τους, μερικά μουσικά όργανα κι ένα σκαμπό, αφηγούνται έξι ιστορίες εμπνευσμένες από τη ζωή και τα πάθη του Χριστού. Οι ιστορίες αυτές «παντρεύονται» με την καταγγελτική και συνάμα τρυφερή ποίηση του Θανάση Τριαρίδη, φτιάχνοντας μία παράσταση όπου συνυπάρχουν κωμωδία και τραγωδία, απλότητα και ουσία, χιούμορ και αναρχία σάτιρα και πολιτική πράξη. *Παίζουν: Χριστίνα Κουρλίτη, Σταύρος Μόσχης,Αλέξανδρος Σάουκ και Αλεξάνδρα Σταμούλη.
Παραστάσεις: Από 19 Νοεμβρίου 2023. Κυριακές από 19 Νοεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου, Τρίτες 26 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου και Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 21:00.
Εισιτήρια: 13 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (μειωμένο: ΑΜΕΑ, φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65). Προπώληση: more.com
Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Κεραμεικός (5’ λεπτά από το μετρό του Κεραμεικού), Τηλέφωνο: 210 3412689

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην πρόβα: «Έγκλημα και τιμωρία» στο θέατρο Πορεία12.09.2018

Συναυλίες

Η Idra Kayne για δύο εμφανίσεις στη σκηνή του Faust

Η Idra Kayne, η soul funk queen της καρδιάς μας, έρχεται στη σκηνή του Faust για να παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και τη διεθνή και εγχώρια σκηνή με απόλυτα χορευτική διάθεση για δύο μόνο εμφανίσεις. Τραγούδια που έχει αγαπήσει και τραγούδια που τη συγκινούν και την επηρεάζουν μουσικά, από τον Μάνο Λοΐζο… μέχρι τον Jay Z και τη Beyonce.
Σάββατο 18 και 25 Νοεμβρίου 2023, 21:30
Εισιτήρια: 8€. Κρατήσεις: Τ. 210 3234095 (12:00 -21:00).
Faust, Αθηναϊδος 12, Αθήνα, Τ. 210 3234095

Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας παρουσιάζει “Τα λαϊκά” στο Ίλιον Plus

Στο κέντρο της Αθήνας στο Ίλιον plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17) Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο. Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Ανδρέα Κατσιγιάννη συναντά τους ερμηνευτές της νέας γενιάς Γιάννη Διονυσίου και Ασπασία Στρατηγού για να μας πουν τα ομορφότερα λαϊκά τραγούδια. Από τα ωραιότερα λαϊκά στα Σμυρνέϊκα και στα παραδοσιακά τραγούδια . Ένα εκρηκτικό πρόγραμμα με την σπουδαιότερη ορχήστρα Ελληνικής μουσικής.
Από 18 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου 2023. Κάθε Σάββατο στις 22:00
Εισιτήρια: 13 € ( Αφορά μόνο την είσοδο στον χώρο ). Προπώληση: more.com
Ίλιον Plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0882 4383.

Κώστας Τουρνάς – Φίλιππος Πλιάτσικας έρχονται με “δύο βαλίτσες τραγούδια” στο Θέατρο Άλσος

Κώστας Τουρνάς και Φίλιππος Πλιάτσικας. Δύο από τους πιο επιδραστικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, συναντιούνται για πρώτη φορά και ενώνουν τις φωνές τους στην σκηνή του Θεάτρου Άλσος με δυο βαλίτσες με τραγούδια. Από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο. Οι «Παλιές αγάπες…» «Αφιερωμένο», «Μην της το πεις», «Μια προσευχή», «Δεν μετανιώνω», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Όπου φυσάει ο άνεμος», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όμορφη», τραγούδια που όλοι, λίγο ή πολύ σιγοτραγουδήσαμε, συνταξιδέψαμε σε φάσεις της ζωής μας, είναι κάποια από αυτά που θα ζεστάνουν όπως κάνουν πάντα τις ψυχές μας.
Από Σάββατο 18 Νοεμβρίου έως Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 στις 21:00.
Εισιτήρια: 10 – 35€. Προπώληση: More.com
Θέατρο Άλσος: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως Τηλ.: 210-8227471 / 210-8831487

70 χρόνια Σύλλογος “Οι Φίλοι της Μουσικής”: Χάνου Λίντου – Ντάνιελ Λοζάκοβιτς συμπράττουν με την ΚΟΑ στο Μέγαρο

Mια εορταστική συναυλία για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 20:30. Στην σκηνή του Μεγάρου τα ηνία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών αναλαμβάνει ο διάσημος Φινλανδός μαέστρος Χάνου Λίντου, βάζοντας την εμπνευσμένη προσωπική σφραγίδα του στην ερμηνεία της μεγαλειώδους Ηρωικής Συμφωνίας του Μπετόβεν. Συμπράττει ο ραγδαία ανερχόμενος Σουηδός βιολονίστας Ντάνιελ Λοζάκοβιτς, στο δεξιοτεχνικό Κοντσέρτο για βιολί του Γιαν Σιμπέλιους.
Κυριακή 19/11, 20:30
Εισιτήρια: € 70, € 62, € 52, € 42, € 30, € 19, € 13 εκπτωτικό. Προπώληση: megaron.gr
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000

Ο Lambert έρχεται από το Βερολίνο για ένα live στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Στο πλαίσιο του Microcosmos του ΚΠΙΣΝ, ο ανατρεπτικός Βερολινέζος πιανίστας Lambert έρχεται για ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι.  O ανατρεπτικόw Βερολινέζος πιανίστας Lambert συνδυάζει ποικίλες όψεις της σύγχρονης τζαζ με ηλεκτρονικά και ροκ στοιχεία σε μία άκρως θεατρική συναυλία. Συνθέτης, πιανίστας και παραγωγός, ο Lambert ξεχωρίζει στη σύγχρονη βερολινέζικη μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο γιατί εμφανίζεται πάντα φορώντας μάσκα – συντηρώντας έτσι την παράδοση που εγκαινίασαν ήδη από τα 70s οι καλιφορνέζοι Residents στην ποπ –, αλλά και γιατί είναι αδύνατον να τον κατατάξεις μουσικά με απόλυτη σαφήνεια.
Κυριακή 19/11, 21:00
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15€, μειωμένο 10€. Προπώληση: ticketservices.gr
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364, Αθήνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατής: «Σεβάς Χανούμ» στο Θέατρο Σημείο12.09.2018

Εκθέσεις

Μυστήριο 151 «A Rave Down Below»: Εικαστική έκθεση, performances κι ένα ολονύχτιο rave party στην Ελευσίνα

Από τις 18 Νοεμβρίου 2023 έως τις 28 Ιανουαρίου 2024, η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «Μυστήριο 151 A Rave Down Below», με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μία σειρά από νέες παραγωγές έργων, σε επιμέλεια του Πάνου Γιαννικόπουλου. Το «Μυστήριο 151 A Rave Down Below» εξερευνά την πολιτική δυναμική του σώματος εν κινήσει από το ταυτόχρονα γεωλογικό και πολιτισμικό υπέδαφος. Η αφήγηση της έκθεσης ξετυλίγεται μέσα από τους μύθους και την ιστορία της πόλης της Ελευσίνας και των Μυστηρίων με το χορό ως μέσο κορύφωσης, ιεροτελεστία και μέθοδο προσέγγισης των εννοιών του θανάτου και της απώλειας.
Διάρκεια Έκθεσης: 18 Νοεμβρίου 2023 έως 28 Ιανουαρίου 2024 | Εγκαίνια: Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 20.00.
Ωράριο: Τετάρτη/Πέμπτη/Παρασκευή: 17:00–20:00. Σάββατο/Κυριακή: 13:00–20:00
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, Κανελλόπουλου 1, Ελευσίνα. Τηλέφωνο: 21 0556 5613 | https://2023eleusis.eu/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ50 χρόνια Πολυτεχνείο: Η ιστορική επέτειος μέσα από πέντε ποιήματα12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b