MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

40+ξαναΒγαίνω…: O Θανάσης Αλευράς επιστρέφει στο Vox

Ο συναρπαστικός Θανάσης Αλευράς για 2η χρονιά επιστρέφει με την επιτυχημένη προσωπική μουσικοθεατρική του παράσταση.

Monopoli Team

Ο Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το παράξενο, αυτοβιογραφικό, μουσικοσατυρικό πρόγραμμά του στο VOX. Μια παράσταση που αγαπήθηκε πολύ και έγινε sold out επί 3 μήνες.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτυ που ο Θανάσης Αλευράς σχεδίαζε να το κάνει όταν έκλεινε τα 40 του χρόνια, αλλά, λόγω του ιού, κάθε χρόνο αναβαλλόταν.

Το 2022 όμως κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του αν και 43, αλλά δεν του πήγαινε η καρδιά να αλλάξει τον τίτλο. Όπως μας είχε πει και ο ίδιος “Αν το έγραφα 43+Βγαίνω, θα ακουγόταν σαν νούμερο παπουτσιού, άλλωστε το ομότιτλο τραγούδι της έναρξης το είχε ήδη γράψει ο φίλος μου Αντώνης Θυσιάδης και το είχε μελοποιήσει ο Νίκος Μερτζάνος. Έτσι είπα ο τίτλος να γίνει “40plusΒγαίνω” . Ένα αυτοβιογραφικό ταξίδι μέσα από προσωπικές ιστορίες που είναι συγχρόνως και ένα αφιέρωμα στην ξακουστή γενιά του ’80“.

Και όπως φάνηκε το ταξίδι αυτό έμελλε να αφορά και πάρα πολλούς και πολλές ακόμα, 40αρηδες και μη, καθώς οι περσινές παραστάσεις γνώρισαν τεράστια επιτυχία. Διαδοχικά sold-out, γέλιο, συγκίνηση, flash-back, επικά στιγμιότυπα, τραγούδια και παρέες που ενώνονταν σε μία, ήταν τα χαρακτηριστικά μιας από της πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς που ταξίδεψε με επιτυχία και το καλοκαίρι σε άλλα μέρη της Ελλάδας και στην Κύπρο. Ήταν φυσικό και επόμενο λοιπόν, να επιστρέψει στο VOX το Νοέμβριο του 2023.

Από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, 40+ξαναΒγαίνω με τον Θανάση Αλευρά.

Σε αυτή τη μοναδική γιορτή και πάλι δίπλα στον Θανάση η εκρηκτική Ιdra Kayne και ο υπέροχος Jerome Kaluta, τα αδέλφια του όπως τα λέει, που με τις φωνές και το σκηνικό ταλέντο τους θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε τέσσερεις δεκαετίες.

Εκεί και μια ομάδα από ταλαντούχους συγγραφείς, που έχει γράψει τα κείμενα της παράστασης. Η παλιά αγαπημένη του συνεργάτης Ελένη Γκασούκα, ο soul mate Φοίβος Δεληβοριάς, ο απροσδόκητος Γιώργος Παυριανός και – new entry στην ομάδα – η λατρεμένη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Κείμενα έχει γράψει επίσης και ο ίδιος ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος έχει συμπεριλάβει και κάποιες παλιές του επιτυχίες από την μέχρι τώρα πορεία του στο θέατρο και στα μουσικά προγράμματα. Στην φετινή παράσταση θα απολαύσουμε και νέα κείμενα και στιγμιότυπα – έκπληξη που αναμένεται να μας ενθουσιάσουν.

Tις ενορχηστρώσεις υπογράφει όπως και πέρυσι ο genius Αντώνης Σκόκος, που δίνει το δικό χρώμα στις μουσικές και τα τραγούδια. Ζωντανή μουσική παίζουν επί σκηνής οι Ζεμενίδης Ευριπίδης κιθάρες, Δημόπουλος Αλέξανδρος πλήκτρα, Μιχαηλίδης Θάνος τύμπανα, Μπουλντής Γιώργος μπάσο, Παπαδόπουλος Χρήστος σαξόφωνο, κλαρίνο.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. “Ο Φωκάς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που άκουσε την ιδέα μου για αυτό το πρόγραμμα” λέει ο Θανάσης Αλευράς. “Μαζί το φανταστήκαμε και το δουλεύαμε τόσο καιρό!“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατής: «Σεβάς Χανούμ» στο Θέατρο Σημείο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός

Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Μουσική: Αντώνης Σκόκος
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Παίζουν: Θανάσης Αλευράς Συμμετέχουν: Idra Kayne – Jerome Kaluta

Τιμές Εισιτηρίων: Α' Ζώνη: 30 € Β' Ζώνη: 25 € Γ' Ζώνη: 20 € Δ' Ζώνη (Περιορισμένη Ορατότητα): 15 € Ζώνη Ορθιων: 13 €
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 20 Νοεμβρίου
Πληροφορίες: 210.3475900
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/music/thanasisaleuras-40-ksanabgaino/
Πληροφορίες Χώρου: Vox Ιερά Οδός 16, Αθήνα 104 35 Τηλέφωνο: 21 0347 5900
Φωτογραφίες: Ρούλα Ρέβη
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b