MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χόλιγουντ: Τι περιλαμβάνει το νέο συμβόλαιο των ηθοποιών μετά την απεργία

Λίγες ημέρες μετά τη λήξη της απεργίας, και λίγο πριν τα μέλη της SAG-AFTRA αρχίσουν να ψηφίζουν για την επικύρωση της νέας συμφωνίας τους με τα στούντιο, ήρθε στη δημοσιότητα μια εκτενή περίληψη του νέου συμβολαίου των ηθοποιών.

Monopoli Team

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες, πλατφόρμες όπως το Netflix θα καταβάλλουν στους ηθοποιούς του Χόλιγουντ μπόνους περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως στο πλαίσιο της προσωρινής εργασιακής συμφωνίας. Το 75% του ποσού των 40 εκατομμυρίων δολαρίων θα μοιράζεται στους ηθοποιούς των πιο δημοφιλών σειρών streaming, ενώ το υπόλοιπο 25% θα πηγαίνει σε ένα ταμείο που θα διανέμεται σε ηθοποιούς άλλων σειρών streaming.

Το προτεινόμενο τριετές συμβόλαιο αποτιμάται σε κέρδη τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων μέσα σε τρία χρόνια και εγκρίθηκε από το 86% του εθνικού συμβουλίου της SAG-AFTRA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNoonoouri: Αυτή είναι η πρώτη ψηφιακή τραγουδίστρια με επαγγελματικό συμβόλαιο12.09.2018

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Guardian, οι συνδικαλιστές προανήγγειλαν άμεσες μισθολογικές αυξήσεις 11% για τους κομπάρσους, και 7% για τους υπόλοιπους. Σε ό,τι αφορά τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, «για πρώτη φορά, θα υπάρξει δίχτυ προστασίας για τη συγκατάθεση και τη δίκαιη αποζημίωση σχετικά με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στη βιομηχανία μας».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b