MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Sindalah: Το νέο resort στην Ερυθρά Θάλασσα υπόσχεται να ξεπεράσει τη Μύκονο

Το Sindalah, αναμένεται να γίνει το πιο εντυπωσιακό -και ανεξερεύνητο ως τώρα- καταφύγιο για τα πολυτελή γιοτ του πλανήτη.

Monopoli Team

Χτισμένο σε μια εκπληκτική φυσική τοποθεσία με εγκαταστάσεις ελλιμενισμού σκαφών και έντονη κοινωνική ζωή, το Sindalah, αναμένεται να γίνει το πιο εντυπωσιακό -και ανεξερεύνητο ως τώρα- καταφύγιο για τα πολυτελή γιοτ του πλανήτη.

Χτισμένο στις βορειοδυτικές ακτές της Σαουδικής Αραβίας, πλαισιωμένο από 468 χιλιόμετρα ανέγγιχτης ακτογραμμής και μαγευτικής θάλασσας, το NEOM, όπως έχει ονομαστεί, αποτελεί ένα φιλόδοξο mega project και αναμένεται να γίνει ο πιο συναρπαστικός τουριστικός προορισμός στον κόσμο.

Στην καρδιά του πολυτελούς συμπλέγματος ΝΕΟΜ, βρίσκεται το πολυτελές νησί Sindalah, το κόσμημα της Ερυθράς Θάλασσας, που θα αποτελέσει το νέο hot spot για τους πλούσιους και διάσημους του πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Τρεις Ψηλές Γυναίκες του Μπομπ Γουίλσον αποκαλύπτουν12.09.2018

Εδώ, οι ιδιοκτήτες γιοτ θα βρουν όλα όσα επιθυμούν ανάμεσα σε πολλές μαρίνες, δύο τερματικούς σταθμούς κρουαζιέρας και πάνω από 5.000 θέσεις ελλιμενισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMalcolm X: Η ζωή του σπουδαίου ακτιβιστή «ζωντανεύει» στη σκηνή της Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b