MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρεμιέρες: Πιστοποιητικό έρωτα στα εκκεντρικά «Fingernails» του Χρήστου Νίκου

Με βομβαρδισμό από νέες ταινίες, οι περισσότερες εκ των οποίων παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον, αναπόφευκτα τα περισσότερα βλέμματα πέφτουν στο πρώτο αγγλόφωνο φιλμ του Χρήστου Νίκου.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

The fingernails

Με κεντρικό θέμα μια επαναστατική μέθοδο που δημιουργήθηκε για να αφαιρεί το ρίσκο από τον έρωτα, το «The fingernails» του Χρήστος Νίκου με λαμπρό διεθνές καστ (Τζέσι Μπάκλι, Ριζ Αχμεντ και τον Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ του «Thebear») και την Κέιτ Μπλάνσετ σε ρόλο παραγωγού έχει όλα τα φόντα για μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

How to Have Sex

Το βραβευμένο σε Κάνες και Αθήνα «How to Have Sex» της πρωτοεμφανιζόμενης Μόλι Μάνινγκ Γουόκερ είναι μια ελληνοβρετανική συμπαραγωγή γυρισμένη στα Μάλια με θέμα τις επεισοδιακές καλοκαιρινές περιπέτειες μιας παρέας κοριτσιών.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η Γη της Επαγγελίας

Στη δανέζικη πρόταση για το διεθνές όσκαρ «Η Γη της Επαγγελίας» του Νικολάι Αρσέλ το αστέρι του Μαντς Μίκελσεν λάμπει σε υπερθετικό βαθμό.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μίλα μου

To θρίλερ έκπληξη της χρονιάς μοιάζει να είναι το «Μίλα μου» των μεγαλωμένων στην Αυστραλία αδελφών Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Παράξενοι δρόμοι της ζωής

Οι «Παράξενοι δρόμοι της ζωής» είναι το πρώτο γουέστερν στη φιλμογραφία του Πέδρο Αλμοδόβαρ: μια μικρού μήκους ταινία με πρωταγωνιστές τους ΊθανΧοκ και Πέδρο Πασκάλ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Προετοιμασίες για να είμαστε μαζί άγνωστο για πόσο

Το ουγγρικό αισθηματικό δράμα «Προετοιμασίες για να είμαστε μαζί άγνωστο για πόσο» που είναι γυρισμένο στη Βουδαπέστη θα σας φέρει στο νου το σινεμά του Κισλόφσκι.
Aίθουσες προβολής

Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου

Η «Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου» του Νιλ Μπέργκερ έχει μεν ενδιαφέρον αλλά καταλήγει σε μια αφόρητα κλισέ λύση που διαλύει τις καλές προσπάθειες του πρώτου μέρους.
Αίθουσες προβολής

Daliland

Η βιογραφία του Σαλβαδόρ Νταλί «Daliland» είναι μια μέτρια προσπάθεια καταγραφής του πάθους του εκκεντρικού καλλιτέχνη για τη μούσα του Γκαλά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα

Στο animation της Dream Works «Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα» των Γουολτ Ντορν και Τιμ Χάιτςο στόχος είναι προφανής: διασκέδαση μετά μουσικής.
Αίθουσες προβολής

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τέλος, το «Ελεύθερος Επαγγελματίας» του Πιερ Μορέλ («Taken») προτείνει αλλαγή σκυτάλης από τον Λίαμ Νίσον στον πιο νέο και σφίχτη Τζον Σίνα.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b