MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μάθιου Πέρι: Οι αλλαγές στην εμφάνιση του “Τσάντλερ” από την 1η μέχρι την τελευταία σεζόν των Friends

Δέκα φωτογραφίες του Τσάντλερ Μπινγκ από τις δέκα σεζόν των Friends.

Monopoli Team

H είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι περισσότεροι νιώσαμε ότι χάσαμε ένα φίλο μας, μιας και είχαμε συνδεθεί ιδιαίτερα με τον Τσάντλερ Μπινγκ, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε στην σειρά Friends. Επί δέκα σεζόν ο Αμερικανός ηθοποιός μας χάρισε απίστευτο γέλιο με τις ατάκες του, ενώ μας έκανε να ταυτιστούμε με τις αναποδιές του.

Αν γνωρίζαμε κάτι ακόμα για τον Μάθιου Περί ήταν ο εθισμός του σε αλκοόλ και χάπια, καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς. Είχε άλλωστε μιλήσει ο ίδιος στο παρελθόν για τη μάχη που έδινε. Αυτή η «μάχη» του ηθοποιού, αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά τα επεισόδια των 10 κύκλων της σειράς, φαίνεται ξεκάθαρα, αφού υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση του.

Στο βιβλίο του, μάλιστα, που κυκλοφόρησε το 2022 με τίτλο Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως «αν μετράτε το βάρος μου από εποχή σε εποχή, όταν έχω παραπάνω κιλά, είναι αλκοόλ, όταν είμαι αδύνατος, είναι χάπια. Όταν έχω γένια, είναι πολλά χάπια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάθιου Πέρι: Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού – Ηχητικό ντοκουμέντο από την πρώτη κλήση σε βοήθεια12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b